SEKSI ROZGOMANIJA

Smjele minice i provokativne poze Jelene Rozge

14.12.2011 u 12:11

Bionic
Reading

Rozgomanija ne jenjava, a Jelena Rozga se svim silama trudi da tako i ostane. Za to je zaslužan njezin glas, ali nesumnjivo i stas. Stasu ovaj put poklanjamo malo više pažnje te vam donosimo sva njezina izdanja u mikrominicama

Jelena Rozga već je postala sinonim za mini haljinice u Hrvata. Pritom mislimo na minice kraće i od onih koje nosi Barbika! I ne zamjeramo joj jer ima lijepo oblikovane noge i skladnu figuru, no i sam Fashion Guru joj je zamjerio preslične modele iz koncerta u koncert, iz događanja u događanje.

Rozga se ne poigrava, dakle, dužinom, već dekolteom i dužinom rukava, a od boja voli ružičastu i nebo plavu, dosta nosi crno, no veliki su joj hit metalik boje poput svjetlucavo srebrne.

Njezine haljinice često potpisuje domaći dizajnerski dvojac Elfs čiji je potpis prepoznatljiv po disko štihu 80-ih, našivenim mašnicama, uzdignutim rukavima.

Lijepa se pjevačica, međutim, odlično snalazi u tim ultrakratkim izdanjima i, bitno je naglasiti, vrtoglavim štiklama, ne libeći se smjelih plesnih poza.