NE BRINITE

Slomljeno srce najbrže ćete ovako zaliječiti

06.11.2013 u 23:02

Bionic
Reading

Nakon prekida odnosa ostajemo slomljeni, povrijeđeni, prazni i odbačeni. No sretna vijest je da većina ljudi ne samo da preboli, nego i nastavi sretno živjeti

Netko se mora brinuti o vama
Ako do prekida dođe naglo, bit ćete u stanju šoka. Najvjerojatnije nećete misliti pozitivno i ispravno i vjerojatno će vas pratiti simptomi poput nesanice i neobuzdanog plača, piše Ordinacija.hr i zaključuje da svakako trebate rame za plakanje.

Njegujte se
Nakon prekida se ne osjećamo samo tužni, nego možemo osjetiti i fizičku bol! Zato si priuštite njegu kao da se upravo oporavljate od gripe ili prehlade.

Napravite listu 50 stvari koje vas čine dobrom osobom
Kada je srce slomljeno, uobičajeno je da se osjećamo bezvrijedno. Ovi osjećaji samo doprinose lošem raspoloženju pa bi bilo dobro zapisati stvari koje volite kod sebe kako biste se podsjetili toga koliko vrijedite i malo se pohvalili. Napravite listu s 50 pozitivnih rečenica o sebi, a nakon toga svakog dana dodajte još jednu.


Seks s bivšim je zabranjen
Doći će do trenutka kada će se bivši partner pojaviti kako bi provjerio djecu ili sredio neke stvari. Krenut će razgovor, moguće je da ćete otvoriti butelju vina... Nažalost, vođenje ljubavi s bivšim može samo zakomplicirati situaciju i još više vas uzrujati. Velike su šanse da će odmah poslije otići dalje, a to slomljenom srcu ne treba.

Više o ovoj temi pročitajte na stranicama Ordinacija.hr.