POPULARNI MODEL

Slavne ljepotice otkrile čari retro traperica

30.10.2015 u 09:18

Poznate cure u retro trapericama

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Ako ste primijetili novi jeans trend koji neodoljivo podsjeća na lude osamdesete - niste jedini. Slavne trendseterice poput mlađahne Kendall Jenner, Belle Hadid i glumice Scarlett Johansson, između ostalih, nisu mogle odoljeti takozvanom 'mom jeansu' - modelu retro traperica koji krasi izrazito visok struk. No za razliku od modela iz osamdesetih, današnji tip ovih traperica stiže u mnogo privlačnijem izdanju

Mom jeans u različitim oblicima već dugi niz godina nalazi se u ponudi ženskog trapera, no tek je nedavno  počeo primati veću modnu pažnju. Riječ je o modelu visoka struka napravljenog od krutog trapera. Iako su ovakvi modeli nekoć imali predugačke nogavice i izrazito visok struk koji istovremeno nikako nije lijepo izgledao na području međunožja, današnje verzije ovih traperica znatno su privlačnijeg kroja i izgleda.

Prilikom odabira jednog takvog modela, obratite pozornost na njegovu pripijenost. Uvijek odaberite model koji neće biti uzak poput uskog modela (skinny) već dovoljno prostran kako ne biste doživjeli scenarij u kojem vam se u sjedenju gotovo zaustavi cirkulacija.

Poznate djevojke svoj mom jeans vole kombinirati uz pripijene majice i običan bijeli T-shirt utaknut u traperice ili pak veste, košulje i rezane majice. Ako se odlučite za ovaj modeltraperica, način na koji ga poznate trendseterice vole nositi može vam poslužiti kao ideja za kombinaciju.