SVJETLUCAJUĆI TREND

Slavne dame ne mogu im odoljeti: Komade s ovim genijalnim detaljima odjednom viđamo posvuda

26.04.2022 u 18:59

Bionic
Reading

Posljednjih mjeseci, sudeći po prizorima sa svečanih događanja, svjetlucajući komadi s potpisom britanskog brenda Alexander McQueen postali su modni must-have

Zahvaljujući detalju vezenih kristala koji oponašaju izgled skupocjenih lustera, komadi dizajnerice Sarah Burton stvoreni za britansku kuću Alexander McQueen itekako su uočljivi i prepoznatljivi, a upravo njima posljednjih mjeseci ne može odoljeti vojska slavnih osoba.

Marvelova superjunakinja, glumica Elizabeth Olsen, na londonskoj promociji filma ‘Doktor Strange u Multiverzumu Ludila’ ovoga tjedna nosila je svjetlucajući prsluk brenda, a cjelokupno izdanje pomogla joj je osmisliti poznata stilistica Elizabeth Stewart.

Nekoliko tjedana prije u emisiji Jimmyja Kimmela u sakou identičnoga veza ugledana je slavna Kris Jenner, dok je višestruki dobitnik nagrade Grammy, glazbenik Jon Batiste, na crvenom tepihu dodjele nosio crni kaput s mnoštvom ručno vezenih kristala.

Svjetlucajući sako poput viđenog na Kris Jenner u Londonu je na crvenom tepihu isfurala nova ikona stila Zendaya, a nekoliko tjedana prije u crnoj verziji istoga u britanskoj prijestolnici uočena je Lady Gaga.

  • +3
Zendaya Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kao prava predvodnica trendova, popularna Beyonce godine 2019. u sklopu premijere animiranog hita ‘Kralj lavova’ prva je isfurala komade Alexandera McQueena s blještavim kristalima, baš poput kćerkice Blue Ivy.