Sydney Sweeney

Slavna plavuša ima tako dobar stajling da je teško reći što je bolje - hlače, kaput ili hit cipele

01.03.2024 u 08:51

  • +8

Sydney Sweeney

Izvor: Profimedia / Autor: : - / INSTAR IMAGES / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Sydney Sweeney pokazala je jednostavan monokromatski izgled, a njezina kombinacija je utjelovljenje elegantnog minimalizma i tihog luksuza , stvorena za nošenje u gotovo svakoj prilici

Glumica Sydney Sweeney u posljednje vrijeme ostavlja bez riječi svojim pomno odabranim stajlinzma. Nakon vatreno crvene haljine na dodjeli nagrada People's Choice i najpoželjnijeg kaputa na modnoj sceni kojeg je kombinirala s kratkim hlačama, slavna holivudska plavuša na ulicama New Yorka nastavlja nizati stajlinge koji privlače pažnju kako stilom tako i krojem.

Glumica je tako svratila do studija Saturday Night Live u potpuno bijeloj odjeći koja je bila savršena kombinacija poslovne elegancije i visokog stila. Stajling je obilježavala slojevitost. Tako ej glumica sparila kratki rebrasti džemper s hlačama širokih nogavica niskog struka u ledeno bijeloj nijansi. Vrlo chic hlače u struku je krasio bijeli kožni remen sa zlatnom kopčom, a dio njenog torza bio je otkriven ispod džempera, dajući sofisticiranom izgledu mladenački štih.

Preko džempera zvijezda Euforije navukla je udoban, oversized kaput u boji bijele ljuske jajeta s džepovima s prednje strane i nenametljivim ovratnikom. Kako bi zaokružila stajling, glumica je dodala sandale visokih potpetica podstavljene srebrnim nitnama i kožnim vrpcama i špic vrha, model kojem nezaustavljivo raste popularnost u posljednje vrijeme.

U isto vrijeme otmjen i ležeran, stajling je upotpunila dodacima u istom stilu – Miu Miu sunčanim naočalama te efektnom bijelom kožnom Hermes torbicom cilindrastog oblika sa zlatnom metalik gornjom ručkom.

  • +2
Sydney Sweeney Izvor: Profimedia / Autor: JOSIAHW / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA