I IZGLEDA SJAJNO

Slavna ljepotica oduševila u jeftinoj haljini iz H&M-a

02.08.2016 u 09:55

Bionic
Reading

Disneyjeva zvijezda Victoria Justice kao ovogodišnja prezenterica nagrada Teen Choice zablistala je u mnogim modnim kombinacijama od kojih se posebno istaknula jeftina baršunasta haljina iz H&M-a

Prema predviđanjima modnih stručnjaka, baršunasti materijali bit će jedan od najvećih trendova ove jeseni. Slavna trendseterica Gigi Hadid već se pojavila u baršunastim gležnjačama, a Hailey Baldwin isfurala ga u verziji uske haljine iznad koljena.

Brendovi poput Isabel Marant i Jila Sandera u ponudu su već uvrstili baršunaste komade, a ako još niste uvjereni u popularnost nadolazećeg baršunastog trenda, u njega bi vas mogla uvjeriti Disneyjeva zvijezda Victoria Justice. Mlada glumica i pjevačica na nedavno održanoj dodjeli nagrada Teen Choice pojavila se u nekoliko kombinacija kao ovogodišnja prezenterica, no posebnu pažnju javnosti dobila je zahvaljujući izazovnoj baršunastoj haljini plave boje. Haljina stoji 99 dolara ili nešto manje od 700 kuna, djelo je švedskog modnog diva H&M i dio je nove kolekcije Studio za sezonu jesen/zima koja se tek treba pojaviti u ponudi.

H&M-ova haljina na preklop i s dugim rukavima baršunaste tkanine krase srebrne prugaste niti i duboki prorez na području dekoltea i nogu s kojom se Victoria itekako uspjela odmaknuti od titule Disneyjeve teen zvijezde.

#victoriajustice

Fotografiju objavljuje victoria justice (@victoriajustice_bby)