VLASTITI RECEPT

Slavna Kardashianka otkriva kako postići mekane usne uz piling iz kućne radinosti

07.04.2020 u 12:01

Bionic
Reading

Zahvaljujući kućnoj izolaciji usred pandemije koronavirusa, nikada nije bilo idealnije vrijeme za veću brigu o njezi kože i kreiranje vlastitih beauty proizvoda, a slavna reality zvijezda Kourtney Kardashian s javnošću je odlučila podijeliti vlastiti recept za domaći piling za usne

'Obožavam raditi piling usana, pogotovo ako ću nositi svjetli ili tamniji ruž', objašnjava članica najpoznatije reality obitelji u vlastitom beauty videu snimljenom za modnu bibliju Vogue.

Za postizanje mekih usana, 40- godišnja zvijezda priprema piling kombinirajući med, kokosovo ulje i organski sirovi šećer. 'Ove proizvode uvijek držim u kupaonici kako bih mogla napraviti piling u bilo kojem trenutku', otkriva u videu dok prelazi stvorenom smjesom preko usana.

Kourtney Kardashian’s Guide to Natural-ish Masking and Makeup | Beauty Secrets | Vogue Izvor: Društvene mreže / Autor: Vogue

Da je riječ o djelotvornim sastojcima u službi mekih usana potvrđuje i Sara Happ, vlasnica istoimenog američkog beauty brenda specijaliziranog za kreiranje proizvoda u misiji njege usana.

Prema njezinim riječima kokosovo ulje ima suludo dobra hidratantna i antibakterijska svojstva, a sadrži i bitne omega-3 masne kiseline.

U kombinaciji s medom bogatim antioksidantima i šećerom umiruje suhe i ispucale usne povlačeći vlagu iz zraka u kožu, a i riječ je o zdravoj mješavini od koje nema bojazni ako vam nenamjerno završi u ustima.