kendall Jenner

Slavna brineta i trend oko kojeg se uvijek lome koplja: Možete ga voljeti ili prezirati, ali ona izgleda odlično

09.02.2024 u 11:12

  • +3

Kendall Jenner

Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Kendall Jenner uputila se u živahnu večer u Miamiju i pri tome oživjela je kontroverzni trend nošenja haljine preko hlača. Nema sumnje, ovo je jedan od onih stajlinga oko kojeg se uvijek loma koplja

Želite monokromatski outfit učiniti uzbudljivijim? Bacite oko na posljednje stajlinge u izvedbi Kendall Jenner koja je pokazala umjetnost koordiniranja jednobojne palete boja dok je također oživjela trend slojevitog odijevanja koji je žario i palio kasnih 90-ih.

Supermodel Kenall Jenner u posljednje vrijeme ime pune ruke posla oko promocije svog brend 818 Tequila, a na ulicama Miamija pojavila se u tamnoplavoj mini haljini ukrašenoj volanima na rubu. Sanjiva silueta haljine bila je samo početak intrigantne odjevne kombinacije. Naime, Kendall je haljinu nosila preko uskih hlača s lepršavim i širokim nogavicama na samom dnu. Suptilni naglašavao je par crnih sandala s tankim remenčićima.

Haljine nošene preko hlača imale su svoj vrhunac popularnosti u ranim 2000.-ima i još se nisu sasvim vratile u mainstream. Međutim, dizajneri koketiraju s oživljavanjem ovog Y2K trenda. Samo prošlog tjedna na Tjednu mode u Kopenhagenu, skandinavski brendovi, uključujući Marka Kenlya Domina Tana i Rotate, pokazali su kolekcije sa sličnim dugim slojevima. Sa svojim tamnoplavim, rastezljivim mini kompletom hlača nošenog kao dio street stylea Kendall bi vrlo lako mogla biti avangarda starog ali ponovno trendi zgleda.

Kendallin trenutak u tamnoplavom kompletu također označava blagi odmak od njezinog standardnog uličnog stila, koji se često vrti oko bezvremenskih komada poput balonera vrijednih ulaganja ili plavih traperica ravnih nogavica. Supermodel favorizira jednostavnu sofisticiranost iznad svega - njezina verzija mala crna haljina je crna slip haljina s korzetom. 'Osjećam da imam osjećaj za stil koji ću zadržati do kraja života,' rekla je prije nekoliko mjeseci rekla za britanski Vogue.

  • +3
Kendall Jenner Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia