NAGRADNJAČA

Slatki gušti vas nagrađuju

30.05.2014 u 11:34

Bionic
Reading

U organizaciji Dobre vibre od 26. svibnja do 1. lipnja, romantični Zrinjevac po treći put je domaćin najslađeg hrvatskog festivala 'Slatki gušti'. Ove godine na festivalu sudjeluje rekordan broj izlagača koji će predstaviti samo najbolje iz svoje ponude.

Svih tjedan dana moći ćete uživati u slatkim čarolijama koje su proizašle iz malih manufaktura slastičarnica Amelie, Cukeraj, Fine Torte, Le kolač, M&M, Manaske, Mašini kolači, Slastice Lucija, Torte i to, Vincek i mnogih drugih. Cheesecake ili ledeni vjetar? Sacher ili Schwarzwald? Neće biti dileme oko odabira jer u sedam dana imate vremena isprobati sve vaše favorite!

Čaša dobrog vina i slastica uvijek su se savršeno nadopunjavali pa smo ih i mi odlučili spojiti na festivalu! Na Zrinjevac vam dovodimo talijanska, francuska, hrvatska i voćna vina. Torta i čaša Chiantija, Porta ili Muškata popravljaju dan i olakšavaju san!

Za ljubitelje voćnih vina pobrinut će se Vino Ţupa i Kupilek. Naš renomirani enolog poučit će vas o spretnom spajanju slastica i vina. Naravno, nakon radionica, degustacija je obavezna! Na festival obavezno ponesite bilježnice i olovke jer naše gastro edukativne radionice naučit će vas kako u svoja četiri zida pripremiti za prste polizati kolače i oduševiti obitelj i prijatelje. Sve što vam je potrebno za zasukati rukave i okušati se u izradi slastica pronaći ćete na Emmezetinom štandu koja s nama gušta od prvog dana!

Za one hrabrije tu su razna natjecanja na kojima će moći pokazati svoja slastičarska znanja i vještine! Popiti smoothie na festivalu slastica dobiva sasvim jedno novo značenje! U nedjelju je veeeeeeeliki dan jer organizatori pripremaju najveću tortu u Zagrebu! Uz pomoć vrijednog Podravkinog tima i food blogerica zasukat će se rukavi i napraviti torta kakvu svijet još nije vidio i okusio!

Da ne bi ispalo da se na festivalu slastica gušta u tišini, na najljepši zagrebački park doći će brojni glazbenici. Pripremite i plesne cipelice jer jazz, rock i swing u slatkom okruženju garantiraju vam najbolji provod u gradu! Izlagači i posjetitelji imaju veliko srce pa tako i ove godine organizira se nekoliko humanitarnih akcija. Uz dom za nezbrinutu djecu, dom sv. Franje u Vugrovcu, koji organizaori i izlagači 3. festivala slastica - Slatki gušti, već tri godine podupiru, pružit će se ovaj put i podrška ljudima koji su pretrpjeli gubitke zbog nedavnih poplava. Dio od prodaje na festivalu usmjerit će se u Slavoniju, a cilj je skupiti iznos od minimalno 10.000 kn kako bi pomogli onima kojima je pomoć najpotrebnija. Osim izlagača i organizatora u akciji će moći sudjelovati i posjetitelji.

Tportal.hr i Dobra vibra su za svoje čitatelje pripremili sljedeće nagrade:

5 Podravka poklon paketa
Poklon bon Emmezeta – 200,00 kn
2x2 kupinova vina Kupilek
2x2 kriške torte po izboru u slastičarnici Mašini kolači
2x2 kriške torte u slastičarnici Amelie
3x2 palačinke u Bonita kućici

Nagrade su osvojili:

Ivona Šimić (Podravka poklon paketa)
Sanja Kruljac (Podravka poklon paketa)
Mateja Samaržija (Podravka poklon paketa)
Darko Sambolec (Podravka poklon paketa)
Pavao-Krešimir Sekulić (Podravka poklon paketa)

Taida Galić (poklon bon Emmezeta)

Tatjana Hodžić (dva kupinova vina Kupilek)
Karlo Horvat (dva kupinova vina Kupilek)

Martina Jurinjak Švec (dvije kriške torte po izboru u slastičarnici Mašini kolači)
Zorana Sučija Lazić (dvije kriške torte po izboru u slastičarnici Mašini kolači)

Dragan Jovanović (dvije kriške torte u slastičarnici Amelie)
Dijana Kovačević (dvije kriške torte u slastičarnici Amelie)

Vanda Petanjek (dvije palačinke u Bonita kućici)
Sanja Goleš (dvije palačinke u Bonita kućici)
Ivana Kvakić (dvije palačinke u Bonita kućici)

Dobitnici nagrade podižu na štandu Dobra Vibra na Zrinjevcu od 30. svibnja do 1. lipnja, uz predočenje osobnog dokumenta.