GLUMA NIJE PRVI IZBOR

'Slatka mala lažljivica' iskreno o tajni uspjeha

10.07.2014 u 12:32

Bionic
Reading

Kao i svaka tinejdžerica, Lucy Hale je bila nesigurna u svoj izgled, zbog loše slike o sebi danima ne bi jela, a zbog prišteva bi se nerijetko rasplakala. Usprkos svemu, zvijezda serije 'Slatke male lažljivice' nikad nije sumnjala u sebe i da će joj se snovi kad-tad ostvariti

Od majke je naučila razmišljati pozitivno. Nikad nije sumnjala u svoju sreću bude li radila ono što voli pa s majkom nikada nije kovala rezervni plan. I zato je danas, otkrila je magazinu Seventeen, tu gdje jest.

Premda najpoznatija po ulozi Arie Montgomery u seriji 'Slatke male lažljivice', mlada glumica oduvijek je zapravo željela postati pjevačica. Skretanje u glumačke vode omelo joj je planove, ali nikad nije odustajala od svog cilja, što savjetuje i svojim obožavateljima te je ove godine objavila debitantski country album 'Road Between'.

'Svatko od nas se zbog nečega osjeća posebnim i trebao bi se fokusirati na ono što voli. Glazba mi je pomogla u teškim trenutcima pa je stoga jedini pravi izbor za mene', otkrila je Lucy.