PLIJENILA ELEGANCIJOM

Skromno izdanje vojvotkinje: Meghan Markle održala govor u haljini od 55 eura

13.09.2023 u 10:14

Bionic
Reading

Nakon što je otputovala na Invictus Games odjevena u dizajnerske komade u vrijednosti 40 tisuća dolara, vojvotkinja od Sussexa u njemačkom Düsseldorfu osvanula je u znatno jeftinijem izdanju

Uz podršku princa Harryja, Meghan je održala prigodan govor na sportskom natjecanju, a to je ove godine učinila u stajlingu kojim je dominirala midi haljina s naborima brenda Banana Republic.

Spomenuta haljina (dostupna i u bijeloj boji) u prodaji se nalazila po cijeni od 140 dolara, da bi danas u web trgovini brenda iznosila 59,50 dolara, odnosno nešto više od 55 eura.

Cjenovno pristupačnu haljinu, međutim, stilizirala je puno skupljim komadima. Njezin plisirani kroj naglasila je crnim remenom talijanske Bottega Venete i parom klasičnih salonki s potpisom brenda Aquazzura. Ovo je ujedno prvo zajedničko pojavljivanje princa Harryja i Meghan u Europi nakon sprovoda kraljice Elizabete u rujnu 2022. godine.

  • +2
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Poput šogorice Kate Middleton, Meghan također nije imuna na cjenovno pristupačne krpice, a komadima s potpisom brenda Banana Republic vjerna je od 2017. godine.

Poznata je i po kupnji komada robnih marki kao što su Madewell i J.Crew, no njezinim stajlinzima najčešće dominiraju skupocjeni dizajnerski komadi, zbog čega se nerijetko nalazila na udaru britanske javnosti za vrijeme obnašanja dužnosti višeg člana kraljevske obitelji.

  • +5
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia