OMILJENI ODABIR

Skinny trapericama još uvijek nije odzvonilo, a nitko ih ne nosi tako dobro kao Olivia Palermo

10.10.2022 u 13:16

Bionic
Reading

Iako se posljednjih sezona nalaze u drugom planu uslijed velike popularnosti modela sa širim nogavicama, traperice skinny kroja godinama su omiljeni komad u ormaru američke ikone stila usprkos nametnutim trendovima

Ma koliko široke traperice bile popularne, slavna Olivia Palermo rijetko ih nosi. Modelima uskih nogavica, s druge strane, vjerna je godinama, a u svom ormaru ima zavidnu kolekciju.

Navedeno je potvrdila i posljednjih tjedana obilazeći revije vodećih dizajnerskih brendova u svjetskim prijestolnicama mode.

Olivia Palermo Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Njezinim stajlinzima u znaku skinny traperica gotovo uvijek dominiraju statement komadi poput kaputa s detaljima perja i šljokica ili štikli upečatljive boje. Kada je moda u pitanju, Olivia itekako zna što radi, a svojim pažljivo osmišljenim izdanjima redovito dokazuje zašto slovi za jednu od najbolje odjevenih žena svijeta.

Iako već dugo čitamo kako je uskim modelima traperica konačno odzvonilo te kako će traperice širih nogavica nadahnute modom 90-ih potpuno istisnuti vječite skinnyice, riječ je o silueti traperica koja se posebno lako kombinira s glomaznim zimskim modelima obuće a verzije od tamnog denima, svaku figuru pouzdano čine vitkijom.

  • +3
Traperice za jesen Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije