MADELINE ZIMA

Sjećate li se preslatke djevojčice Grace iz 'Dadilje'? Evo kako danas izgleda i što radi

12.01.2023 u 12:10

Bionic
Reading

Američka glumica Madeline Zima u hit seriji 'Dadilja' s neponovljivom Fran Drescher u ulozi vrckave dadilje specifičnog naglaska, ali i ludog modnog stila i bujne frizure, utjelovila je najmlađe dijete obitelji Sheffield, simpatičnu Grace

Serija koja je obilježila 90-e, a i danas je možemo pratiti na RTL-u, najpoznatija je po glavnoj junakinji, dadilji Fran Fine (Fran Drescher). Radnja prati osebujnu dadilju koja se igrom slučaja zaposli kod brodvejskog producenta Maxwella Sheffielda (Charles Shaughnessy) kako bi se brinula o njegovo troje djece: Maggie (Nicholle Tom), Brightonu (Benjamin Salisbury) i Grace (Madeline Zima).

Madeline Zima koja je u seriji šest godina tumačila omiljenu članicu obitelji Sheffield u 'Dadilji', nije nestala iz svijeta showbizza nakon prestanka snimanja te serije koja se na CBS-u prikazivala od 1993. do 1999. godine s velikim uspjehom.

  • +6
Madeline Zima Izvor: Profimedia / Autor: Admedia, Inc / ddp USA / Profimedia

Nakon završetka projekta Madeline koja je imala samo 13 godina kada je snimljena zadnja epizoda serije, ostala je i dalje vrlo aktivna u Hollywoodu te je samo nizala brojne angažmane.

Danas ima 37 godina i izrasla je prelijepu brinetu koja često privlači poglede i svojim modnim kombinacijama koje laskaju njezinoj vitkoj figuri, a godinama je vjerna svojoj dugoj, smeđoj kosi koju osvježava tek par nijansi svjetlijim pramenovima.

Po pitanju make upa je vrlo štedljiva i voli prirodan look, a njeguje i opušten modni stil.

Glumica neobične ljepote i duge kovrčave kose ostvarila je niz zapaženih uloga kako na TV-u, ali i na filmu pa smo je između ostalog mogli vidjeti i u 'Kalifornikaciji', 'Vampirskim dnevnicima', 'Herojima', 'Čudovištima u Parizu'...

Od malena je bila zaljubljena u glumu pa se sa samo dvije godine pojavila u reklamama, a zanimljivo je i da su njezine dvije mlađe sestre, Vanessa i Yvonne, također glumice.

Inače, nedavno je objavljeno da će se Zima pridružiti glumačkoj ekipi ZF trilera Subservience u kojem igraju i Megan Fox, Matilda Firth, Michele Morrone, Andrew Whipp...

U jednom je ranijem intervjuu Zima iznenadila mnoge otkrićem kako nije bila zadovoljna atmosferom na setu 'Dadilje'.

'Na filmskom setu 'Ruka koja njiše kolijevku' svi su bili vrlo blagonakloni prema meni što na setu 'Dadilje' nažalost nije bio slučaj jer su me tu više tretirali kao rekvizit nego ljudsko biće', rekla je svojedobno mlada glumica koja je aktivna u borbi za ženska prava.