VRAĆA SE

Sjećate li se ove zvijezde?

30.09.2013 u 08:44

Bionic
Reading

Jedna od najvećih meksičkih zvijezda ima pune ruke posla

Dulce Maríju itekako pamte vjerni fanovi koji prate njezinu karijeru još od TV serije Rebelde gdje je glumila Robertu Pardo, svojevoljnu i tvrdoglavu kćer velike meksičke glazbene zvijezde.

Nakon Rebelde i RBD, nastavila je svoju uspješnu karijeru u showbizzu.

Dulce Maríju
(27) ove ćemo godine vidjeti u filmu Quiero Ser Fiel, a stiže i njezin dugoočekivani novi studijski album! To će biti nasljednik prvijenca Extranjera (Universal Music) koji je objavljen u dva dijela.

Nedavno je ova temperamentna Meksikanka snimala videospot za pjesmu Lágrimas ('Suze'), duet s Juliónom Álvarezom, a ova pjesma je postigla odličan uspjeh u mnogim zemljama.

Evo što je lijepa Dulce otkrila o svom novom albumu za koji vjerujemo da će oduševiti njezine brojne fanove.

'Raditi na ovom albumu bio je dug i naporan proces, ali sam jako uživala u njemu. Bio je pravi izazov, jer sam bila uključena u sve korake, od traženja koncepta pa do produkcije. Na njemu je nekoliko mojih skladbi koje sam malo po malo pisala, a ostale sam radila s prijateljima skladateljima. Neke smo pjesme snimili u Španjolskoj i ostale smo završili ovdje u Meksiku. Većina pjesama na albumu je rekla bih to tako, zabavni pop, ali tu su i tri vrlo posebne pjesme za koje ne mogu dočekati da dođu do vaših ušiju', bila je tajanstvena Dulce María u intervjuu za meksički Glamour.

Glazbenica kaže da je albumom željela prenijeti ritam i osjećaje svoje zemlje diljem svijeta.

'Bit će na albumu još dosta iznenađenja! Rekla bih da je manje bajkovit, a više stvaran. Ima i dosta humora na njemu, jer mislim da je bolje neke stvari koje su se izdogađale u prošlosti sagledati s vedrije strane', kaže Dulce María koja je na tom albumu surađivala i sa švedskim DJ-em Basshunterom.

Uspješna pjevačica i glumica vrlo je aktivna i na Twitteru gdje stalno komunicira s fanovima.

'Zbilja uživam biti u kontaktu s obožavateljima na taj način, to nas još više zbližava', rekla je Dulce.

Meksička ljepotica svoju slavu duguje ulozi u hit seriji Rebelde koja je stekla kultni status.

Za one koji možda ne znaju, serija Rebelde emitirala se od 2004. do 2006. godine (imala je više od 400 epizoda), a RBD, bend koji čine glumci iz serije, postao je globalni fenomen.

RBD je dobio nagrađen i s dva latinoamerička Grammyja i prodao je više od 24 milijuna albuma diljem svijeta. U Brazilu su nastupili pred više od 500 tisuća ljudi – oborivši rekord Rolling Stonesa! RBD su jedini meksički bend koji se probio izvan granica svoje zemlje. Zbilja impresivno, zar ne?

A ako je vjerovati nekim izvorima, planira se snimanje dokumentarca o RBD budući da njihova popularnost nije nimalo izblijedila. Čak se šuška i o reunionu. Je li to samo glasina, vidjet ćemo.

Poslušajte 'Lágrimas', novu pjesmu Dulce Maríje: