VELIKI TJEDAN ČEKA TE NA BAZZARU

Singles’ Day i Petak 13. razlozi su za vrtoglave akcijske ponude

10.11.2020 u 09:34

Bionic
Reading

Jedini, pravi Black Friday stiže nam tek 27.11., ali to nije razlog da do tada ne uživaš u online shoppingu po akcijskim cijenama

Bazzar ti je, tim povodom, ovaj tjedan pripremio super akcije za poznati Dan samaca tzv. Singles’ Day – jer su ponekad najbolji pokloni oni koje pokloniš samome sebi - te za veliki strašni Petak 13. na kojem najgore što ti se može dogoditi jesu popusti na Bazzaru.

Tako ćeš za Singles’ day koji se obilježava 11.11. moći pronaći super akcije na proizvode za Ljepotu i njegu, tech proizvode i modne nove kolekcije. Od korejskog branda COSRX, preko L’Oreala do Maybellina, popularnih UGG čizmica i Furla torbi pa sve do Huawei satova, na Singles’ dayu očekuju te popusti i do 50%.

Petak 13. na Bazzaru je sretan dan jer ćeš samo tada moći uživati u popustima do 60% na božićni i baby asortiman, asortiman za uređenje doma, sportsku opremu s još barem stotinu drugih proizvoda različitih brandova iz različitih kategorija.

Dosta će popularne biti igračke za djecu i auti na akumulator jer Božić stiže, ali Black Friday je ipak malo bliže. Jedna od novosti je i poklon bon za kupnju na Bazzaru koji ove godine, kada je sve u znaku beskontaktnog, može biti najbolji poklon.

Zato ne zaboravi da su ovi popusti tek uvertira u najveći i jedini pravi Black Friday 2020. U Hrvatskoj – onaj na Bazzaru 27.11. kada će ti popusti biti i veći od dosad navedenih.

Ako ti ipak ne odgovaraju akcije koje traju samo jedan dan, Bazzar je ljubitelj jeseni i zato te časti s jesenskim popustima i s gotovo 5000 proizvoda iz izdvojenog asortimana sniženog i do 50%.

Mislimo da smo ti dali dovoljno razloga da upravo ovaj tjedan obaviš predblagdanski ili pripremni shopping za blagdane i to na Bazzaru jer će te, sigurni smo, takav shopping jako usrećiti.

Pripremi se za popuste i akcije i dobru ponudu i uživaj u tome!