NITKO IM NIJE RAVAN

Šik mama i kći: Đurđa i Lada Tedeschi oduševljavaju stilom

14.03.2017 u 15:26

Bionic
Reading

Jedna od najbogatijih Hrvatica i uspješna poslovna žena Lada Tedeschi sudjelovala je u Reebokovom panelu 'Nesavršenstvo kao formula za uspjeh', a podršku joj je pružila majka Đurđa te su obje još jednom oduševile svojim smislom za modu

Uz Ladu Tedeschi na panelu su govorile jednako uspješne dame poput glumice Ecije Ojdanić, pjevačice Lane Jurčević ili manekenke Zvončice Vučković te su raspravljale o tome kako nam osobni porazi na kraju mogu donijeti prednosti što ih jedno savršenstvo nikada ne može pružiti.

Na osnovi svog iskustva i uspješne poslovne karijere u multinacionalnoj kompaniji Atlantic grupi, Lada Tedeschi je okupljenima poručila da je potrebno uvažiti pravo na pogreške i oprostiti si, a kasnije je ponosno stala uz majku Đurđu koja joj je zasigurno oduvijek velika podrška.

  • +10
Reebok Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Dok je Lada Tedeschi na panel stigla u sportskom izdanju odnosno trapericama, klasičnoj majici i srebrnim tenisicama, umirovljena je sutkinja još jednom pokazala svoj pomaknuti stil od kojeg godinama ne odustaje.

Uz bomber jaknu, top s dugim slojem tila i traperice te nezaobilaznu kapu, Đurđa Tedeschi imala je model gležnjača Pokerface s potpisom brenda Louis Vuitton.

Skupocjene gležnjače od teleće i pitonove kože iz ovogodišnje su proljetno/ljetne kolekcije i već su omiljeni statement komad među slavnim ljepoticama.

Takve modele cipela nedavno su primjerice nosile glumice Michelle Williams i Marion Cotillard, a upečatljiv model, osim u crvenoj, dolazi u zlatnoj boji ili crnoj boji.