NA PROMOCIJI SRNINE BIOGRAFIJE

Severinina kuma privukla sve poglede: Andrea Čermak elegantnu je kombinaciju podignula Pradinom torbicom i ženstvenim sandalama

07.11.2022 u 09:47

Bionic
Reading

Promocija biografije legendarnog kapetana Vatrenih i sportskog direktora Šahtara iz Donecka, Darija Srne, privukla je velik broj poznatih lica

Knjigu pod nazivom 'Zašto te zovu Srna', u kojoj proslavljeni nogometaš govori o djetinjstvu u Metkoviću, ratu, sportskom odrastanju, supruzi Mireli i obitelji te najvećim uspjesima i krizama, napisala je novinarka i spisateljica Milana Vlaović, bivša supruga Gorana Vlaovića.

Među brojnim poznatim licima, među kojima su bili i Zlatko Dalić, Ćiro Blažević, Darijevi brojni kolege iz reprezentacije, Nina Badrić, Lejla i Tarik Filipović, Branka Bebić Krstulović i mnogi drugi, svojim se elegantnim stajlingom isticala i Andrea Čermak, a na promociju Srnine biografije stigla je u društvu supruga Hrvoja Čermaka, sina umirovljenog generala Ivana Čermaka,.

Dobro je poznato da, kad se radi o večernjim prigodama, malom crnom haljinom (LBD, odnosno little black dress), modnim klasikom za sva vremena, jednostavno ne možete pogriješiti.

  • +75
Promocija biografije Darija Srne Izvor: Cropix / Autor: BILJANA BLIVAJS

Formula LBD uvijek je aktualna, a poduzetnica i Severinina vjenčana kuma odlučila se zaigrati na sigurno.

Zgodna brineta koju rijetko viđamo u javnosti bila je magnet za poglede u ovoj kreaciji kratkih rukava i bezvremenskog kroja duljine ispod koljena.

Pomno odabranim detaljima u efektnoj srebrnoj boji zaokružila je ovu modnu kombinaciju.

Upečatljiva torbica s potpisom Prade i ženstvene srebrne sandale upotpunili su ovaj odličan look, a make up i kosa stilizirana u trendi valove dobro su se uklopili u ovo večernje Andreino izdanje.

Inače, Andrea je bila kuma na vjenčanju Severine i Igora Kojića, a Severina joj je uzvratila kumstvo kada se udavala za Hrvoja Čermaka. Bračni par Čermak godinama je u sretnom braku te su roditelji troje djece, sina Ivana i kćeri Sare i Ani. Peteročlana obitelj već godinama živi u Münchenu, Andreinom rodnom gradu, a na taj potez odlučili su se nakon rođenja trećeg djeteta.