BAJKOVITI STAJLING

Senzacionalno izdanje Amande Seyfried: Savršeno je utjelovila glamur zlatnog doba Hollywooda

01.03.2021 u 12:39

Bionic
Reading

Poznata američka glumica ove je godine osvojila svoju prvu nominaciju za prestižni Zlatni globus zahvaljujući ulozi Marion Davies u filmu 'Mank' Davida Finchera. Poput brojnih kolegica, proglašenje pobjednika dočekala je u toplini vlastitog doma, a osim raskošnom haljinom u prijenosu uživo, plijenila je pozornost svojim skupocjenim nakitom

Za glamurozno izdanje Amande Seyfried na posve drugačijoj dodjeli Zlatnih globusa pobrinula se Elizabeth Stewart, poznata stilistica koja se godinama brine o besprijekornim izdanjima holivudske miljenice Julije Roberts.

Svoju slavnu klijenticu odjenula je u raskošnu crvenu haljinu boje koralja s potpisom brenda Oscar de la Renta, a zahvaljujući kojom se pronašla na brojnim listama najbolje odjevenih dama na novom izdanju dodjele Zlatnih globusa.

Uz haljinu s raskošnim cvjetnim detaljima, veću pozornost ostvarila je odabirom skupocjenog dijamantnog nakita.

Kako se doznaje, njezin nakit djelo je brenda Forevermark, a vrijednost odabranog prstena, ogrlice i naušnica procjenjuje se na oko milijun dolara, odnosno nešto više od šest milijuna kuna.

Uoči svečane dodjele nagrada prilikom intervjua s američkom TV ličnosti Giulianom Rancic, glumica je izjavila kako je zahvalna na činjenici što je ovogodišnja dodjela održana na način da njezini brojni sudionici prisustvuju događanju iz vlastitog doma. Drukčija dodjela Zlatnih globusa joj je, kako sama priznaje, omogućila da provede veće vrijeme s petomjesečnim sinčićem Thomasom i obitelji svog supruga.

DRUGAČIJI CRVENI TEPIH

Glamura ipak nije nedostajalo: Pogledajte haljine s dodjele Zlatnih globusa

Pogledaj galeriju