NOVOTARIJE

Seksi donje rublje za jesen pred nama

20.09.2013 u 16:13

  • +6

Nevena Dujmović za Skiny

Izvor: Promo fotografije / Autor: AkterPublic/Skiny

Bionic
Reading

Hrvatski model Nevena Dujmović snimila je reklamnu kampanju 'Are you dirty' za Skiny brand donjeg rublja. Crnka s plavo-zelenim očima savršeno utjelovljuje Skiny duh

'Ona pere njegovu sportsku opremu, on kuha njeno omiljeno jelo, ona gleda s njim nogomet, on ide s njom u šoping, ona podnosi njegovo hrkanje, on joj masira stopala, vodi je na romantičan vikend u Pariz, ona provodi s njim vruću noć u osamljenoj planinskoj kućici' – to je ljubav i sve u životu vrti se oko ljubavi – priča je Skiny kolekcije jesen-zima 2013/2014.
Ovaj brand donjeg rublja još jednom pokazuje svoju romantičnu stranu, a opet ne prestaje biti cool, otkačen i jedinstven.

Kolekcija jesen/zima 2013/2014. je za sve ljubitelje modnih trendova. Od trapera za casual look, kariranog uzorka, prugica, do seksi čipke za poslovne žene te cvjetnog uzorka za nepopravljive romantičare. Boje i dizajn cjelokupne kolekcije savršeno se poklapaju, tako da se mogu kombinirati s različitim stilovima. Mekane tkanine poput pamuka i viskoze glavno su obilježje Skinyja. Ovosezonska kolekcija u isto vrijeme je romantična, cool i sexy. Kao i Skiny. Part of life!

Skiny za ženu
Skiny žena u ovoj sezoni zamišljena je u romantičnim prugama i točkicama, prekrasnim modelima u čipkastoj izradi te cvjetnim printevima izrađenim od nježne viskoze i finog pamuka. Donje rublje za svaki dan oduševljava mornarskim uzorkom te raskošnim cvjetnim printevima inspiriranim japanskim kimonom. Romantični detalji poput malih vrpca, nabora, gumba, čipkastih trakica daju posebnu notu nježno ljubičastim, prljavobijelim i žarko crvenim tonovima. Funkcionalni detalji poput dijagonalnog spajanja grudnjaka na leđima i bešavne tehnolgije korištene u Micro Seamless izradi, pružaju maksimalnu fleksibilnost i iznimnu udobnost.

Skiny za muškarca
Kolekcija jesen-zima 2013/2014. sadrži sve što muškarac može poželjeti, od bokserica u prugastoj denim verziji, jednobojnih modela pa sve do sexy božićnih modela. Muškarci ne vole komplicirati, a zahvaljujući svom opuštenom karakteru, preferiraju visokokvalitetni pamuk koji će im pružiti udobnost. Kolekcija nudi veliki izbor materijala, u širokom spektru boja i uzoraka. Bilo da se radi o majcama s kratkim ili dugim rukavima, okruglim ili v-izrezom, s gumbima ili malim prišivenim džepom, casual ili užim kratkim ili dugim hlačama, Skiny modeli iz Recreate i Recreate Modal mogu se kombinirati po želji. Recreate kratke hlače zbog svojih funkcionalnih džepova i prugastog printa apsolutni su must-have.

Hrvatski model Nevena Dujmović snimila je reklamnu kampanju 'Are you dirty' za Skiny brand donjeg rublja. Crnka s plavo-zelenim očima savršeno utjelovljuje Skiny duh

Skiny 'Part-of-Life' filozofija Nevenin je životni moto: živjeti sada i ovdje, ustati kada padneš, iskoristiti prilike, ne osvrtati se za sobom i ne žaliti ni za čim.

'Suradnju sa Skiny timom, fotografom Fritzom Hauswirthom i partnerom manekenom Johnom u okviru snimanja za kampanju obilježila je velika profesionalnost i barem još toliko zabave', opisuje Nevena.

Nova kolekcija jesen-zima 2013/2014. donosi trendovske modele, sportski kroj, romantični dizajn i inovativne stilske dodatke. Izrađena je od kvalitetnog pamuka i mikrovlakana, koji su izrazito ugodni za kožu, sa sofisticiranim funkcionalnim detaljima koji savršeno pristaju.