baš svi ga žele

Savršen uz traperice, ali i haljinu: Jedan na prvi pogled posve neupečatljiv kaput iz Mangove kolekcije zaludio je modne zaljubljenice

17.02.2022 u 09:11

Bionic
Reading

Neke od najpoznatijih trendseterica i 'it' djevojki ne kriju svoju ljubav prema modnim komadima high street brendova koji tako savršeno, a povoljno, nadopunjuju njihove stajlinge. Nova opsesija modnih zaljubljenica je Mangov kaput koji je osvojio Gigi Hadid, Siennu Miller i Alexu Chung koje ga nose kako uz traperice za ležeran i chic stajling, tako i uz elegantne haljine

Jedan na prvi pogled posve neupečatljiv kaput iz Mangove kolekcije zaludio je modne zaljubljenice. No podrobniji pogled na ovaj model jasno nam otkriva zašto - jednostavan, klasičan kroj i bež boja koja se može kombinirati doslovce sa svime bili su sasvim dovoljni da za njime posegnu žene čiji stil inspirira milijune diljem svijeta.

Alexa Chung, Gigi Hadid i Sienna Miller 'krive' su za najnoviju modnu opsesiju koja stiže iz high street brenda nastalog u Barceloni. Vuneni kaput s dvostrukim kopčanjem boje pijeska doslovce vas može izvući iz svakog modnog i stilskog problema tijekom hladnijih mjeseci.

U New Yorku, u Londonu... ovaj kaput nosi se diljem svijeta i predstavlja jedan od najsvestranijih modela koji možete kupiti. Gigi Hadid i Sienna Miller svoje primjerke nose u Velikoj Jabuci, a u kombinaciji s hlačama kreiraju savršen dnevni, ležerni i tako chic stajling. S druge strane, Alexa Chung koristi ga kao osnovu elegantnog, večernjeg stajlinga kombinirajući ga s bijelom haljinom povodom predstavljanja Fendi Seta u glavnom gradu Velike Britanije.

Kaput, čiji se sastav bazira na vuni, dvostrukog kopčanja i midi duljine, prodaje se po cijeni malo manjoj od dvije tisuće kuna. Strukiranost, velika kragna te prošiveni rukavi daju mu dozu elegancije, a kaput ima oznaku 'Committed', što znači da su za njegovu proizvodnju korištena održiva vlakna i procesi.

Ovako ga nosi Gigi Hadid

Gigi Hadid je samozatajna obožavateljica Mangovih kaputa. U siječnju prošle godine, gurajući dječja kolica, prošetala je ulicama New Yorka odjevena u suptilni smeđi Mangov kaput ukrašen kariranim uzorkom.

Sada, tijekom Tjedna mode u New Yorku, slavna manekena igra na sigurno ovim jednostavnim i provjerenim modelom. Kombinirala ga je s trendi smeđim sakoom, hlačama s prorezom na dnu nogavica i smeđim gležnjačama Dr. Martens– savršena kombinacija za ležeran stajling koji kombinira urbani chic s prikrivenom dozom elegancije.

Ovako ga nosi Sienna Miller

Glumica Sienna Miller uz Mangov svijetli kaput također bira ležeran stajling. Zvijezda filma 'Factory Girl' odlučila se za ravne traperice u kombinaciji s toplim čizmama UGG. Sienna, ikona jednostavnog, boemskog i prirodno cool stila, stajling je zaokružila oversized torbom.

Ovako ga nosi Alexa Chung

Najnoviji dokaz svestranosti ovog kaputa daje Alexa Chung. Britanska spisateljica odlučila se za bijelu haljinu u kombinaciji s party torbom i štiklama. Ova kombinacija, posve drugačija od prethodnih, pokazuje kako se ovaj kaput odlično snalazi u različitim stilovima i prilika te se sjajno nadopunjuje s različitim modnim komadima.