FASHION GURU:

Saša Broz jednostavan stajling začinila je dubokim dekolteom i raspustila kosu što joj super stoji

  • 13.03.2021 u 18:49

  • Bionic
    Reading

    U HRT-ovoj emisiji '5.com s Danielom' gostovali su redateljica Saša Broz i glazbenik Davor Radolfi čiji su stajlinzi zapali za oko našem modnom kritičaru Fashion Guru

    Danielina emisija i dalje nastavlja ugošćavati poznate osobe koje nismo imali prilike vidjeti već neko vrijeme. Ovoga petka gošća je bila unuka bivšeg predsjednika Tita, poznata redateljica Saša Broz.

    Kao i inače i ovoga puta pokazala je tu svoju jednostavnost u odijevanju. Crne hlače i crnu jaknu ipak je uspjela učiniti zanimljivim, dubokim dekolteom. Svoj inače dugogodišnji zaštitni znak, zalizanu frizuru stavljenu u punđu, zamijenila je raspuštenom kosom koja joj super stoji i pozdravljam taj potez.

    • +2
    '5.com s Danielom' Izvor: Promo fotografije / Autor: Renato Branđolica / HRT

    Daniela može biti sretna jer je ova emisija i stilski bila dobra. Naime, već dugo nismo vidjeli muškog gosta koji je bio tako dobro odjeven kao Davor Radolfi. Poput pravog sjedokosog šarmera pojavio se u plavom odijelu i bijelim tenisicama.

    Daniela je osim gostiju imala i što se tiče svog stajlinga dobar tjedan, tj emisiju.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.