PREDJELO ILI DODATAK ROŠTILJU

Šampinjoni punjeni President Mladim kajmakom u košuljici od pancete

12.12.2016 u 09:20

Bionic
Reading

Zbog izvrsne mazivosti President Mladi kajmak izvrstan je i za nadjeve. Šampinjone poslužite kao predjelo ili dodatak roštilju za istinske ljubitelje punjenog povrća

Kulinarski savjet

Klobuke šampinjona možete ispeći i na roštilju ili u pećnici.

Sastojci:

500 g bijelih šampinjona
100 g President Mladog kajmaka
češanj češnjaka
nekoliko listića timijana
100 g pancete


Priprema:

Šampinjone očistite od zemlje pa im skinite stapku. Ako su jako prljavi, možete ih i oguliti.

Stapke šampinjona sitno nasjeckajte, dodajte im protisnuti češnjak, listiće timijana i sve dobro promiješajte. Po želji dodajte papar. Zbog slanosti pancete i President Mladog kajmaka šampinjone nije potrebno dodatno soliti.

Klobuk punite nadjevom pa omotajte listom pancete.

Pecite u gril tavi dok panceta ne postane hrskava.

Za više recepata: http://www.dukat.hr/hr/magazin/knjiga-recepata