ljetno izdanje

Salma Hayek ima novu ljetnu fotku i izgleda spektakularno: Ovo je badić koji briše godine

29.08.2023 u 10:51

Bionic
Reading

Popularna glumica Salma Hayek punim plućima uživa u ljetu, a svoje brojne obožavatelje oduševila je prizorom koji se teško zaboravlja

Za Salmu Hayek ljeto je još uvijek u punom jeku. Slavna 56-godišnja glumica porijeklom iz Meksika ne želi se još oprostiti od ljetne sezone, a na Instagramu je podijelila novu sliku i pokazala da uživa na visokim temperaturama. Pohvalivši se zavidnom figurom, pozirala je u upečatljivom tirkiznom Guccijevu kupaćem kostimu i momentalno se urezala u pamćenje svojih brojnih pratitelja.

Model jednodijelnog kupaćeg kostima ističe se sportskim stilom, ovalno oblikovanim dekolteom i prekriženim naramenicama na leđima, dakle odiše neodoljivim retro štihom. Poseban detalj predstavlja boja badića. Naime sjajna tirkizna nijansa izgleda laskavo i savršeno naglašava preplanuli ten zanosne glumice.

Lišen nepotrebnih detalja, Salmin kupaći kostim imao je samo jedan, ali dovoljno efektan - na središnjem dijelu dekoltea amblematski isprepleten znak GG modne kuće koji, kako je navedeno na internetskoj stranici Guccija, 'osigurava strukturu i definiciju dizajna kako bi ponudio suvremenu verziju amblema brenda'. Inače, cijena ovog kupaćeg kostima je 520 eura, iako trenutno nije dostupan za kupnje putem interneta, već samo u fizičkoj trgovini.

Inače, jednodijelni kupaći kostimi sa sportskim štihom, osim što sjajno stiliziraju siluetu i naglašavaju dekolte, jedan su od najsnažnijih trendova po pitanju badića posljednjih nekoliko sezona.

  • +8
Salma Hayek na jahti Izvor: Profimedia / Autor: HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia