FASHION GURU

Rozga je fakat dobro izgledala, ali meni je bila zanimljivija Doris, nju ne viđamo često

  • 26.06.2023 u 13:51

  • Bionic
    Reading

    Melodije Jadrana okupile su najpoznatija glazbena imena u Lijepoj Našoj, a modne kombinacije slavnih glazbenica ukrale su svu pozornost

    Otvorena je sezona, sad smo čekamo da krene cirkus zvan Splitski festival. Na Melodijama Jadrana skupila se fina ekipa i mora se priznati da su svi nekako bili elegantni, iako su neki uhvatili i malo previše sunca, kao recimo Ćurlić.

    O Rozginoj haljini pisalo se s razlogom, jer fakat je dobro izgledala najpoznatija plavuša u Hrvata. Haljina s prorezima stvarno je efektna, a i frizura joj je odgovarala. Ukratko, jako dobar stajling!

    • +42
    Finalna večer Melodija Jadrana Izvor: Cropix / Autor: Vojko Basic

    No meni je zanimljivija bila Doris Dragović u pink, tj. ciklama haljini, jer nije baš da je viđamo svaki dan. Dobro je nosila dugu haljinu sa spuštenim ramenima, a dodatak u kosi u istoj boji bio je izazov i za nju.

    Najslađe splitske sekice Zaninović došle su u omiljenoj ljetnoj boji, narančasto koraljnoj, i dobro su izgledale. Ostale gošće pokušavale su nešto, ali samo Lidiji Bačić paše da je polugola.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.