NESRETAN ODABIR

Rijetko je viđamo: Prekrila obline i modno podbacila

29.09.2017 u 13:31

Bionic
Reading

Vidno bujniju figuru nekoć iznimno popularna pjevačica Nelly Furtado uspjela je vizualno narušiti odabirom haljine koja nimalo ne laska raskošnim oblinama

Kanadska pjevačica portugalskih korijena Nelly Furtado, koja je vladala glazbenim ljestvicama početkom 2000-ih, nakon duže glazbene stanke nedavno je objavila novi album 'Ride', no i dalje se rijetko pojavljuje u javnosti.

Glamurozno humanitarno događanje u režiji monegaškog princa Alberta, pjevačicu Nelly Furtado uspjelo je motivirati za rijetko javno pojavljivanje, a njezino svečano izdanje neplanirano je postalo glavna tema razgovora.

Bujnu figuru slavna pjevačica uspjela je potpuno zakamuflirati odabirom nimalo laskajuće šator-haljine. Spomenuta kreacija stiže u nježnoplavoj boji s detaljem sjajnih ljuskica u formi prugica, a nosila ju je uz upečatljive plave naušnice i cvjetnu tijaru.

  • +4
Nelly Furtado Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Dobitnica Grammyja oduvijek brižljivo krije svoj privatni život pa je nedavno u jednom intervjuu spomenula kako se razvela od supruga Demacija Castellona, s kojim se vjenčala 2008. godine. U svom je stilu duhovito prokomentirala: 'Sad sam solo. Pa molim da netko to ažurira u mojoj biografiji na Wikipediji jer ta informacija šteti mojim šansama za spoj.'

Na glamuroznom događanju održanom u Monte Carlu, Nelly se pojavila u društvu nepoznate muške pratnje.