PLANETARNA KRETANJA U OŽUJKU

Retrogradni Merkur unosi zbrku i zastoje, a glavne žrtve bit će Ribe, Blizanci, Strijelci i Djevice

09.03.2019 u 07:58

Bionic
Reading

Ožujak donosi malobrojne planetarne selidbe između znakova, ali i sudbonosan pun Mjesec blizu proljetnog ekvinocija. Prvog je dana mjeseca Venera uletjela u Vodenjaka, usmjeravajući mnoge prema odbacivanju konvencija u romantičnim i društvenim odnosima

U utorak 5. ožujka Merkur je krenuo retrogradno u Ribama unoseći zbrku i zastoje na raznim životnim poljima. Ovaj će fenomen trajati do 26. ožujka, a glavne žrtve bit će Ribe, Blizanci, Strijelci i Djevice. Zaštitite se tako što ćete si osigurati više privatnosti i slobodnog vremena.

U srijedu 6. ožujka Uran je ušao u Bika, kojim će putovati do 2026. Za Bikove će to biti razdoblje naglih promjena ili odluka, a prvi će biti zahvaćeni rođeni u travnju. Isto mogu očekivati Lavovi, Vodenjaci i Škorpioni prve dekade.

Tipičan scenarij za ove znakove mogao bi izgledati ovako: razdoblje nepopustljive tvrdoglavosti bit će iznenada prekinuto događajem koji će dovesti do preokreta u njihovim stavovima ili ih natjerati na prilagodbu.

  • +44
Poznati Lavovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Proljetni ekvinocij i početak vladavine Ovna 20. ožujka povoljno su vrijeme za nove projekte. Na taj se datum prirodno svjetlo izjednačava s tamom nakon šest mjeseci njezine prevlasti, što su naši preci vidjeli kao znak preporađanja prirode i osobnih ambicija.

  • +35
Poznati Ovnovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Već sutradan, u četvrtak 21. ožujka pun Mjesec u Vagi osvijetlit će noć. Opozicija Sunca i Mjeseca samo nekoliko sati nakon proljetnog ekvinocija ima sudbonosno značenje i najavljuje politički ili prirodni događaj s dalekosežnim posljedicama. Neki će se od planetarnih sukoba zaoštriti, a njegovo razrješenje bit će privremeno i nezadovoljavajuće.

  • +34
Poznate Vage Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U ponedjeljak 26. ožujka Venera ulazi u Ribe i potiče vas da se potrudite razumjeti i oprostiti tuđe pogreške. U ljubavi ćete biti stidljiviji nego inače i protivit ćete se izražavanju emocija u javnosti. Istog dana Merkur kreće direktno i uklanja prepreke koje su vas sputavale u ostvarenju planova.

  • +37
Poznate Ribe Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia