RAZGOLITILA SE

Renatici nije hladno u minici

30.09.2013 u 19:20

  • +8

Poznati na otvaranju dućana u West Gateu

Izvor: Promo fotografije / Autor: Zorana Jagodić

Bionic
Reading

Specijalizirani lanac trgovina sportske i zdrave prehrane Polleo Sport dobio je još jednu podružnicu - u zagrebačkom šoping-centru Westgate. Na otvaranju su bili brojni poznati, a među njima su se isticale Renata Sopek i Žanamari Lalić

Atraktivnom cjelodnevnom programu te svečanom otvaranju nove Polleo Sportove trgovine nazočile su mnoge poznate osobe iz hrvatskog javnog života. Među njima je glavnu ulogu ponio naš proslavljeni boksač Željko Mavrović koji je za ovu prigodu ponovo navukao rukavice. Željko je na otvaranje došao u plaštu u kojem je ušao u ring za borbu s Lennoxom Lewisom! Simboličkim nokautom 'Zida loših navika', Željko je otvorio novu Polleo Sportovu trgovinu i na taj način uzvanicima otvorio vrata zdravijeg života.

Nisu izostale ni pohvale od poznatog zaštitnog lica kompanije, Renate Sopek. Najpoznatija po vlastitoj seriji videa 'U dobroj formi s Renatom Sopek' i autorica vlastite emisije istog naziva izjavila je: 'Jako sam ponosna jer mi je pripala čast sudjelovanja u početku nove ere Polleo Sporta, već dugi niz godina koristim njihove usluge i uvjerena sam da će ih svi koji teže sportskom načinu života smatrati neizostavnim.'

Uz Željka Mavrovića i Renatu Sopek, podršku novom Polleo Sportovom dućanu su dali i Viktor Drago, Stjepan Božić, Mario Valentić, Žanamari Lalić, juniorski europski prvak u bodybuildingu Marko Barić, košarkaški tim KK Cedevita i mnogi drugi.

O Polleo Sportu:

Polleo Sport drži poziciju dobitnika nagrade Superbrands Croatia i djeluje kao najveći lanac specijaliziranih trgovina sportske prehrane i izravni distributer ekskluzivnih brendova sportske prehrane. Osnovana 2008. s misijom sportske edukacije i zdravog načina života, Polleo Sport je vodeća tvrtka na području sportske prehrane i ostalih dodataka prehrani koja visoko educiranim osobljem i najvećim standardom usluga pruža najkvalitetnija individualna rješenja širokom rasponu klijenata. Polleo Sport je primio brojne nagrade, od kojih se posebno ističu Superbrands 2013, nagrada za ekološku odgovornost Green Superbrands 2013 kao brend koji njeguje visoku ekološku svijest u svijetu sporta.