MODNI ULOVI

Razigrani cvjetni printovi i ove sezone krase proljetne kolekcije, a mi smo pronašli najljepše komade za svačiji džep

20.02.2021 u 10:02

Bionic
Reading

Nakon tmurnog i kišnog tjedna konačno je provirilo sunce, pa je idealno vrijeme da oživimo svakodnevne stajlinge pomoću malo boje i printa, a koji će proljetni print najbolje odraditi ovaj zadatak ako neće cvjetni? I zato smo pronašli neke od najrazigranijih modnih komada s cvjetnim uzorkom, u kojima nećete proći neprimijećeno

Cvjetni uzorak svakog proljeća i ljeta vraća se na gradske ulice kao naručen, a ove sezone dolazi u nekoliko varijanti. Na policama trgovina najčešće će se izmjenjivati print krupnih ili sitnih cvjetova u kombinaciji toplih boja kao što su smeđa, žuta, crvena, zelena i ljubičasta, koje ćete moći bez problema isfurati i u jesenskim mjesecima, ali i u vedrim bojama tipičnim za proljeće, poput ružičaste, plave i narančaste.

I ove sezone dominirat će dva ključna printa - vintage i print tratinčica. Pomama za komadima vintage izgleda vlada već neko vrijeme, pa nije ni čudo da su proteklih nekoliko sezona zaljubljenice u modu zaluđene retro tea haljinicama koje krasi print sitnog cvijeća.

No to ne znači da jedino sitni cvjetni uzorak dolazi u obzir. Print koji je prošle sezone napravio najveći bum na modnoj sceni, a ovog proljeća nastavlja svoju dominaciju su tratinčice, idealne za sve romantične duše koje obožavaju ženstvene i efektne komade koji podižu raspoloženje.

Manje tražen print ove sezone bit će tropski s elementima velikih šarenih cvjetova, lišća i neizostavnih ptica karakterističnih za trope. Ovaj efektni uzorak u trenu podiže i najjednostavniji stajling, no nažalost ovog proljeća bit će ga značajno manje na policama.

Ono što možemo primijetiti je da su haljine uvjerljivo najčešći komad odjeće koji ove sezone krasi cvjetni uzorak, no zavirite li u trgovine, pronaći ćete i razne druge komade s detaljem cvijeća, poput kupaćih kostima i marama, pa čak i kišobrana i nakita.

Ako niste veliki fan statement komada, uvijek postoji način da umirite svoje odjevne kombinacije pomoću nekoliko neutralnih cvjetnih printova u provjerenoj bijeloj te crnoj i sivoj boji. Da cvjetni print može izgledati i minimalistički, najbolji dokaz je ova suknja s dodatkom crnih cvjetova koju je na Tjednu mode isfurala trendseterica.

Zavirite u galeriju i pronađite za sebe omiljenu haljinu, bluzu ili suknju s cvjetnim uzorkom u kojoj ćete zablistati na špici u velikom stilu.

  • +55
Cvjetni print preplavio je trgovine Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije