SVE ZA LJEPOTU

Raspuštanjem duge kose mlada pjevačica otpustila je i svoju bol

24.08.2018 u 18:00

Bionic
Reading

Koliko su žene spremne patiti za ljepotu, poznato je svakom tko je iščupao makar i jednu dlaku iz svoga tijela. Kad su dlake u pitanju, čak i frizura može biti bolna, a mlada pjevačica i glumica Ariana Grande svoju je trpjela četiri godine

Na nedavnoj dodjeli MTV-jevih video glazbenih nagrada Ariana Grande nastupila je s raspuštenom dugom kosom.

Bez njezinog zaštitnog znaka, konjskog repa, ako ne računamo nedavnu naslovnicu časopisa Vogue, mogli smo je vidjeti prije četiri godine.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Kosu je u visoki konjski rep svezala nakon televizijskih uloga na Nickelodeonu, zbog kojih je godinama izbjeljivala i bojala kosu.

'To mi je potpuno uništilo kosu. Nosim konjski rep jer mi kosa toliko istrgana da izgleda apsurdno kad je raspustim', napisala je 2014. Grande na Instagramu, u postu koji je kasnije izbrisala.

Raspuštena frizura znak je da se kosa mlade pjevačice oporavila, a to raspuštanje u njezinom slučaju nije značilo samo kraj duševne boli zbog uništene kose.

Frizer Chris Appleton, koji se godinama brine za izgled pop pjevačice, otkrio je za Popsugar neke tajne Arianinog konjskog repa, prema kojemu on zvuči kao prilično bolna frizura.

'Kod konjskog repa sve ovisi o njegovom položaju. Što ga više podižete, izgledat će divljije, a njegovim spuštanjem izgled postaje ozbiljniji i profesionalniji. S njim možete i potpuno mijenjati oblik lica', rekao je Appleton i dodao kako se njime može lice zategnuti prema gore i podići oči ili ih spustiti.

  • +7
Ariana Grande Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Appleton, koji se brine i o dugim uvojcima Kim Kardashian i Jennifer Lopez, tvrdi da je to zatezanje lica prema nazad vrijedno potencijalne nelagode koju može uzrokovati.

'Ako nikad niste bili zategnuti, niste ni živjeli', kaže ovaj frizer slavnih dama.

'Zategnutim konjskim repom možete postići izgled za pamćenje, i pruža različite mogućnosti – možete ga povući skroz gore ili spustiti dolj,  kao i negdje između. Ariana je najbolji primjer, jer je prošla sve to', zaključuje Appleton.