JEDNOSTAVAN ČOVJEK

Ralph Lauren: 'Ne morate nositi dizajnersku odjeću da biste dobili na važnosti'

17.09.2018 u 13:44

Bionic
Reading

Ralph Lauren izgradio je tijekom svog života jedan od najprepoznatljivijih modnih kuća, no, začudo, nije preveliki fan dizajnerskih brendova. U intervjuu povodom 40 godina prikazivanja CBS-ove emisije 'Sunday Morning' 78-godišnji dizajner razgovarao je s novinarkom Jane Pauley na njegovu seoskom ranču u Coloradu, otkrivši dosad nepoznate stvari o životu i karijeri

Američki dizajner, koji odijeva vodeća imena holivudske 'A' liste, a njegove kreacije voli i trenutno najveća modna ikona, Meghan Markle, u intervjuu je progovorio o svom djetinjstvu, o tome kako se počeo baviti modom, zašto je u mladosti promijenio prezime i 50. godišnjici svoje tvrtke koja se danas procijenjuje na preko 10 milijardi dolara.

'Ne morate nositi dizajnersku odjeću da biste dobili na važnosti', rekao je uspješni dizajner kojeg je Forbes 2017. svrstao na 91. mjesto liste najbogatijih Amerikanaca.

  • +38
Ralph Lauren F/W 2018/19 Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Pomalo neobična izjava za nekoga tko je cijeli svoj život posvetio modi. Dizajner je čak priznao kako ne nosi ni vlastitu odjeću. 'Ova majica, kupio sam ju Kmartu', rekao je Lauren pokazujući na majicu koju je nosio na sebi tijekom trajanja intervjua.

  • +27
Revija Ralph Lauren Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Ovo je živi dokaz onoga u što vjerujem - sviđa mi se to što je dotrajala. Sviđaju mi se rupice na njoj. Sve mi se sviđa u vezi nje. I sviđa mi se kako izgledam u njoj' dodao je dizajner, na što ga je novinarka upitala zašto je odlučio nositi baš tu majicu.

'Htio sam izgledati dobro', uzvratio je Lauren.

Osim Ralpha Laurena, slavljenički specijal emisije 'Sunday Morning' prikazat će i intervjue sa supermodelom Chrissy Teigen i njezinim suprugom, pjevačem Johnom Legendom, oskarovcem Robertom Redfordom i Louise Brown, prvom bebom iz epruvete u svijetu rođenom prije 40 godina, a prikazat će se i najpamtljiviji trenuci u protekla četiri desetljeća emitiranja.

  • +46
NYFW: Marc Jacobs, Calvin Klein, Ralph Lauren, Proenza Schouler, J. Mendel Izvor: Reuters / Autor: ANDREW KELLY/JOSHUA LOTT/CARLO ALLEGRI