OD PETKA DO NEDJELJE

Raj za žene - počeli dani ljepote na Velesajmu

07.03.2014 u 12:51

Bionic
Reading

Tri dana raja za žene. Dekorativna i preparativna kozmetika, frizure, nail dizajn, masaže, manikure samo su dio bogate ponude koja Vas očekuje na Zagrebačkom velesajmu.

Sajam je otvorila prof.dr.sc. Mirna Šitum, pročelnica Ureda za zdravstvo Grada Zagreba. Među ostalima istaknula je da su u ovom sajmu objedinjeni i ljepota i zdravlje jer ljepota je zdravlje. Pohvalila je želju organizatora da približi medicinu kozmetologiji jer je potrebno da se isprepliću znanje medicine i korektivne kozmetologije. Bez zajedničkog rada nema dobrih rezultata.

Svake godine nastojimo uvesti neki novitet. Ove godine to je Skin centar, dermatološki prostor gdje Zagrebački velesajam uz podršku Gradskog ureda za zdravstvo grada Zagreba od petka do nedjelje organizira besplatne preglede madeža i ostalih promjena na koži za sve posjetitelje s kupljenom ulaznicom. Specijalisti dermatolozi iz zagrebačkih domova zdravlja pružat će našim posjetiteljima osim (unaprijed prijavljenog) pregleda i informacije o rizicima izlaganja UV zračenju i pravilnoj njezi kože.

Uz Skin centar farmaceutske tvrtke imat će priliku izložiti svoje proizvode, prodavati ih po promotivnim cijenama, a stručni suradnici posjetiteljima prezentirati i preporučiti najbolje ili najnovije brendove za njegu kože, kose i vlasišta.

Na Danima ljepote održat će se brojna zanilmljiva predavanja, seminari i natjecanja. Organizirana je i nagradna igra za sve posjetitelje.

Na sajmu nastupa 175 izlagača iz 29 zemalja. Otvoren je do nedjelje, 9. ožujka, a radno vrijeme je od 10 do 19 sati.