PONOVNO RECIKLIRALA

Prvi puta u javnosti s maskom na licu: Kate Middleton u već viđenoj bijeloj haljini odala počast voljenoj baki

05.08.2020 u 10:00

Bionic
Reading

Nakon što je čula tužne priče obitelji najsiromašnijih obitelji, Kate Middleton nije mogla sakriti suze. Kao i uvijek do sada, kada su u pitanju oni najmlađi, majka troje djece bez puno se razmišljanja odazvala pozivu, a zanimljivo je i to da se po prvi puta, otkako je pandemija koronavirusa zadesila svijet, vojvotkinja pojavila sa perivom zaštitnom maskom cvjetnog uzorka

Vojvotkinja od Cambridgea nije mogla zadržati suze slušajući priče ljudi koji se, unatoč pandemiji koronavirusa, ali i siromaštvu trude priskrbiti djeci najbolje što mogu. Riječ je o mjestima, kojih je u Velikoj Britaniji više od 40, a na kojem najsiromašniji mogu dobiti besplatno osnovne stvari za djecu, od pelena preko odjeće pa sve do sitnica prijeko potrebnih roditeljima. Tijekom njezina posjeta Sheffieldu, Kate Middleton po prvi se puta, otkako je Covid-19 uzdrmao živote svih ljudi, pojavila sa zaštitnom maskom na licu.

  • +6
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Uvijek dotjerana, Kate je i ovoga puta pazila da joj i maska pristaje, stoga je odabrala cvjetni uzorak perive maske londonskog brenda Amaia, čija je cijena 125 kuna. Cvjetni uzorak bio je pravo osvježenje uz elegantnu bijelu haljinu s potpisom Suzannah (15.300 kuna), a koja je mnogima, sa svojim crnim gumbima koji se nižu u prednjem dijelu haljine jedni ispod drugih, bila itekako poznata.

U istoj haljini Kate se pojavila već prošle godine na finalu Wimbledona, dok je ovoga puta uz nju iskombinirala salonke zmijskog uzorka Tabithe Simmons (4.400 kuna). Ovaj model haljine doista je bezvremenski i laska ženskoj figuri, posebice sa remenom u struku.

No, ono što su rijetki znali je da je ovoga puta haljinu vojvotkinja odabrala kako bi odala počast svojoj voljenoj baki Valerie Middleton, koja je i sama bila volonterka i to u britanskom Crvenom križu. Na Instagram profilu Kennsingtonske palače, objavljena je upravo bakina fotografija iz mladosti, a dužina rukava i jednostavan dizajn haljine neodoljivo nalikuje uniformi njezine bake.