EROTIČNO I NEODOLJIVO

Prvi pročitajte ulomak iz hit knjige 'Pedeset nijansi sive'

05.11.2012 u 14:12

Bionic
Reading

Neiskusna i nevina Ana sa strahom shvaća da želi tog muškarca i da se, unatoč njegovoj tajanstvenoj suzdržljivosti, očajnički želi zbližiti s njim. Ne mogavši odoljeti Aninoj nenametljivoj ljepoti, pameti i slobodoumnome duhu, Grey priznaje da i on nju želi, ali pod vlastitim uvjetima

Šokirana, ali i uzbuđena Christianovim neobičnim erotskim ukusom, Ana oklijeva. Bez obzira na sve vanjske znakove uspjeha – međunarodnu tvrtku, golemo bogatstvo, privrženu obitelj, Christian Grey čovjek je mučen demonima i opsjednut potrebom da sve kontrolira. Kada se par upusti u smionu, strastvenu seksualnu vezu, Ana otkriva Christianove tajne i istražuje vlastite mračne želje.

Erotična, zabavna i vrlo dirljiva, knjiga Pedeset nijansi sive priča je koja će vas zaokupiti, zaposjesti i zauvijek ostati u vama.

Donosimo vam ulomak iz hit knjige koja je pokrenula lavinu strasti među milijunima čitateljica, a kako je pokazalo nedavno istraživanje u Velikoj Britaniji i zaslužna je za češći seks među parovima. Naime, oko 64 posto ispitanica reklo je da su poželjele više seksa dok su čitale knjigu, a 54 posto dama reklo je da su im se, osim seksa, poboljšali i odnosi u vezi.

Ulomak iz knjige 'Pedeset nijansi sive'

Možda gospodin Grey ustraje na tome da su mu sve zaposlenice plavuše. Lijeno se zapitam je li to protuzakonito, kada se otvore vrata ureda i kroz njih iziđe visok, otmjeno odjeven, privlačan crnac, kratkih dredova. Nedvojbeno sam se pogrešno odjenula.
Okrene se i kroz vrata kaže: 'Golf ovaj tjedan, Grey?'

Nisam čula odgovor. Okrene se, ugleda me i nasmiješi se, a kutovi tamnih očiju malo mu se naboraju. Olivia poskoči i pozove dizalo. Čini se da je nevjerojatno dobra u skakanju sa stolca. Nervoznija je od mene!

'Uživajte u danu, moje dame', govori dok prolazi kroz klizna vrata.
'Gospodin Grey će vas sada primiti, gospođice Steele. Izvolite ući', kaže Plavuša Broj Dva. Prilično drhtavo ustanem, pokušavajući obuzdati živce. Uzmem ruksak i ostavim čašu vode pa krenem prema poluotvorenim vratima.

'Ne trebate kucati, samo uđite.' Ljubazno se smiješi.
Gurnem vrata i posrnem, spotaknuvši samu sebe, tako da sam naglavce uletjela u ured.


Dvostruko sranje! Ja i moje dvije lijeve! Stojim na sve četiri na ulazu u ured gospodina Greya i osjetim kako me nježno hvataju nečije ruke i pomažu mi da ustanem. Silno mi je neugodno; prokleta moja nespretnost. Moram se prisiliti da podignem pogled. Ajme, tako je mlad!

'Gospođice Kavanagh.' Kada sam se uspravila, prema meni ispruži ruku i primijetim da ima dugačke prste. 'Ja sam Christian Grey. Jeste li dobro? Želite li sjesti?'
Tako mlad – i privlačan. Vrlo privlačan. Visok je, odjeven u otmjeno, sivo odijelo, bijelu košulju i crnu kravatu. Kosa mu je razbarušena, boje tamnoga bakra, a oči sjajne i sive i prodorno me promatraju. Nekoliko trenutaka ne uspijevam progovoriti.

'Ovoga. Zapravo…', promucam. Ako ovaj tip ima više od trideset godina, ja sam avion. Ošamućena, ispružim ruku i rukujem se s njim.

Novi ulomak iz hit knjige 'Pedeset nijansi sive' možete pročitati na tportalu 3. rujna, a svakako budite među prvima koji će kupiti i pročitati ovaj svjetski bestseler! Predbilježite se možete samo na profil-mozaik.hr, a narudžbe napravljene do petka 07.09. biti će isporučene do 13.09. uz besplatnu dostavu. Cijena knjige je 99 kuna.