RASPRODAJA OPREME ZA BEBE

Pronađite povoljne, a korisne stvari za svoje dijete

27.09.2012 u 10:38

Bionic
Reading

Ovogodišnja Rodina rasprodaja rabljene dječje odjeće, opreme i igračaka održat će se u subotu, 29. rujna 2012. godine, na Zagrebačkom velesajmu u paviljonu 6, od 9 do 13 sati

'Kvalitetna i očuvana rabljena odjeća i oprema za djecu do 12 godina po vrlo povoljnim cijenama je razlog zbog kojeg se zadovoljni kupci Rodinoj rasprodaji uvijek rado vraćaju. Izbor je uistinu šarolik, a poslije ljeta obično u ponudi bude veći broj velikih stvari poput krevetića, presvlačilica i kolica', izjavila je Tamara Grahovac, voditeljica Rodine rasprodaje

Rasprodaje se održavaju četiri puta godišnje, a vezane su uz godišnja doba. Nadolazeća Rasprodaja je jesensko-zimska, pa će se na Velesajmu naći kišnih kabanica po 35 kuna, ruksaka za 30 kuna ili kolica od 200 do 600 kuna.

Dječja oprema poput krevetića, madraca i autosjedalica na prvi pogled velik je izdatak za kućni budžet, no na Rodinoj rasprodaji sve se te stvari, kao i kolica, bicikli, romobili i igračke, prodaju po vrlo pristupačnim cijenama. Među igračkama se, osim plišanaca, lutki, konjića za jahanje i knjiga, nađu i očuvani Lego setovi. Rode misle na sve, pa tako ne zaboravljaju ni trudnice i rodilje: na rasprodaji se mogu kupiti i trudničke jakne, hlače i grudnjaci za dojenje.
Prije prodaje sve stvari prolaze strogu kontrolu kvalitete, a cijene su ne samo limitirane, već i prilagođene stanju robe. Na taj način Rodine volonterke osiguravaju da se kod Roda kupuje povoljno i kvalitetno.

Ova iznimno popularna rasprodaja ključan je dio samofinanciranja udruge Roda koja se već 11 godina bori za dostojanstveno roditeljstvo u Hrvatskoj.