VOLIMO BLAGDANE

Pronađite imelu u svom gradu i ljubite se javno!

09.12.2015 u 13:00

Bionic
Reading

Pronađite u svom gradu imelu s Konzumovom blagdanskom porukom 'Volimo blagdane jer volimo jedni druge' i poljubite se javno!

Konzum 'sadi' imele u Zagrebu, Splitu, Rijeci i Varaždinu. Kako bi vam ove blagdane dodatno začinio, Konzum je 'posadio' imele na Trgu bana Jelačića i Cvjetnom trgu u Zagrebu, u Westgate shopping centru, na splitskoj Rivi, Koblerovom trgu u Rijeci te na Kapucinskom trgu u Varaždinu.

Imela se stoljećima, još od vremena Druida i Vikinga, smatra ljekovitom i magičnom biljkom. U novije vrijeme posebno se veže uz Božić, pa je tako nastala i tradicijapoljupca pod imelom koji, prema vjerovanju, donosi sreću i zdravlje. Tako je poljubac pod imelom prisutan i u brojnim romantičnim filmovima.

Kako ne bi sve ostalo samo na pričama i filmovima, Konzum vas poziva da poljupcem s dragom osobom, oživite ovih blagdana legende o čaroliji poljupca pod imelom

Pratite Facebook i web Konzuma i otkrijte sve zanimljivosti koje vam priprema Konzum u sklopu svoje kampanje Volimo blagdane jer volimo jedni drug