NAGRADNJAČA

Proljetno čišćenje s Neutrogena Visibly Clear Ružičasti grejp linijom

17.04.2013 u 12:18

Bionic
Reading

Naša koža bilježi promjene iz sezone u sezonu, a zimsko i ljetno vrijeme su krajnosti s vrlo izraženim utjecajem na kožu. Ostavljajući hladne zimske dane iza sebe i radujući se dolasku toplijeg i sunčanijeg proljeća, potrebno je učiniti dubinsko i temeljito čišćenje kože lica. Vrlo brzo možemo vidjeti pozitivne učinke kroz samo tri koraka njege uz Neutrogena Visibly Clear Ružičasti grejp liniju – gel za umivanje lica ili kremasti gel za umivanje lica, dnevni piling gel za lice te krema za lice.

Niske temperature, hladnoća, oštar vjetar, snijeg, faktori su koji utječu na crvenilo lica i nadraženost kože čijem stanju doprinose zagrijani i zagušljivi prostori. Ispucala i hrapava koža osim što ružno izgleda, obiluje i mnoštvom odumrlih nečistih stanica kojih se potrebno riješiti, a početak proljeća idealno je vrijeme da se koža pripremi za veće izlaganje i uživanje u nadolazećem suncu. Prvi rezultati su vidljivi čim se uklone sve odumrle stranice te temeljito očiste ružni miteseri.

Neutrogena Visibly Clear Ružičasti grejp linija djeluje osvježavajuće na kožu – smiruje i hladi nadraženu kožu i prilagođena je svakodnevnoj upotrebi uz dermatološku testiranost. Visokokvalitetna tekstura s blagom formulom prilagođena je najnježnijoj koži, a osim što prekrasno mirišu, Neutrogena Visibly Clear Ružičasti grejp proizvodi su i izuzetno učinkoviti u borbi protiv mitesera i prištića. Jedna od njihovih bitnih karakteristika je MicroClear™ tehnologija koja brzo i učinkovito čisti vašu kožu. Uključuje sastojke koji uklanjaju suvišne masnoće s površine kože kako bi salicilatna kiselina prodrla duboko u pore i uklonila prištiće te spriječila pojavu novih nesavršenosti na koži.

Neka jedan od vjesnika ovoga proljeća bude i vaša blistava i čista koža, a za prvi korak ka ostvarivanju toga koristite Neutrogena Visibly Clear Ružičasti grejp dnevni piling za lice koji će vas osloboditi odumrlih stanica kože.

Njegovane kože, blistavi i lepršavi, pozdravimo dolazak proljeća uz Neutrogena Visibly Clear Ružičasti grejp liniju kozmetičkih proizvoda!

Za svoje smo čitatelje pripremili tri Neutrogena Visibly Clear Ružičasti grejp gela za umivanje lica!

Nagradu su osvojile:

Blanka Kralj
Anđelka Ilić
Zdravka Pavić

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.