HM, ŠTO KAŽETE?

Produljuje život tenisicama i čizmama: Ovaj modni dodatak s razlogom je postao viralni hit

09.11.2022 u 15:12

Bionic
Reading

S bujanjem gorpcore trenda na street style sceni, koji se odnosi na nošenje funkcionalne odjeće u svakodnevnom životu, nimalo ne čudi popularnost koju posljednjih tjedana uživa ovaj praktični dodatak iz radionice kreatora omraženih uggsica

Poznato je da su nepovoljni vremenski uvjeti poput kiše i snijega u stanju uništiti različite modele obuće, pa tako 0 prepoznatljive čizme od ovčjeg krzna. Kako bi što duže očuvali njihov izgled, dizajneri brenda UGG kreirali su gumenu ’čarapu’ naziva UGG Guard koja se navuče preko uggsica, stiže u širokom rasponu boja i nalazi se u prodaji po cijeni od 325 kuna.

Proteklih tjedana postale su viralni hit na Instagramu i TikToku, dosegnuvši nevjerojatnih 11,6 milijuna pregleda na potonjoj platformi. Razlog za ovaj viralni uspjeh leži u sposobnosti UGG Guarda prilagođavanja različitim siluetama obuće. S kavlitetama višenamjenskog dodatka, gumene 'čarape' UGG Guard koji ne samo da štiti čizme brenda Ugg, nego i tenisice od prljanja ili močenja što uvelike pridonosi njihovoj dugovječnosti jer su mnogo manje izložene nepovoljnim vremenskim uvjetima.

Podstavljene čizme Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije