NABIJENO EROTIKOM

Pročitajte vrući ulomak iz hit knjige 'U tebi'

18.04.2013 u 08:00

Bionic
Reading

Prelijep, bogat i moćan, Gideon Cross je san svake žene. Samo Eva može otkriti mračnu tajnu iz njegove prošlosti, ona je jedina koja ga može osloboditi. Glad i potreba, plamteća žudnja koja raste sa svakim novim dodirom, potpuno ih je usisala u vrtlog međusobne ovisnosti. Kada su razdvojeni samo jedan dan, i Gideon i Eva osjećaju prazninu i ništavilo. Njihova ljubav opasna je i opsesivna, ali i spremna na najveću žrtvu koja može otjerati sve demone...

Sylvia Day američka je spisateljica ljubavnih romana. Njezina trilogija Crossfire jedan je od najuspješnijih serijala u žanru erotske fikcije ikada. Postavši u kratkom roku globalna književna senzacija, Crossfire je pokorio svjetsko izdavačko tržište.

Prvi roman trilogije Pred tobom, objavljen u izdanju Znanja, najbrže je prodana knjiga u posljednjih deset godina u izdavačkoj kući Penguin Books, a autorica Sylvia Day zauzela je prvo mjesto na popisu Amazonovih najpopularnijih autora. U izdanju Znanja 12. travnja stigao je i drugi dio te fascinantne trilogije - 'U tebi'.

Ulomak iz romana 'U tebi'

Rukom me zgrabio za kosu i povukao mi glavu unatrag. 'Ti ne shvaćaš što mi znače tvoji poljupci, Eva. Da samo tako možeš dati jedan i nazvati ga glupim…' Gideon je sagnuo glavu i zapečatio mi usta svojim ustima.

Počelo je nježno, slatko i zaigrano, jezikom mi je gladio donju usnu. Otvorila sam usta i brzim pokretom jezika dodirnula njegov. Nagnuo je glavu i gurnuo mi jezik u usta. Brzim i plitkim lizanjem razjario je moju tinjajuću želju.

Podigla sam ruku i zavukla mu prste u mokru kosu, podižući se na prste da produbim poljubac. Zastenjala sam dok mi je sisao jezik i svom se težinom naslonila na njega. Usne su mu se pomicale uz moje, sve vlažnije i toplije. Proždirali smo jedno drugo, svake sekunde bivali smo sve razuzdaniji, sve dok nismo ševili jedno drugo ustima, strastveno se parili usnama, jezicima i sitnim ugrizima. Dahtala sam od gladi za njim, usne su mi se preklapale preko njegovih, a iz grla su mi se prosipali zvukovi požude.

Njegovi su poljupci bili darovi. Ljubio me sa svime što ima, sa snagom i strašću, s požudom i ljubavlju. Nije se ni najmanje suzdržavao, davao je sve, razotkrio sve.

Njegovo snažno tijelo obuzela je napetost, a baršunasta koža grozničavo je plamtjela. Jezikom je uronio u moja usta, spleo se s mojim jezikom, a njegov ubrzani dah pomiješao se s mojim i ispunio mi pluća. Osjetila su mi bila natopljena njime, njegovim okusom i mirisom, misli su mi se uskovitlale dok sam naginjala glavu tražeći dublji okus. Htjela sam lizati dublje, sisati jače. Proždrijeti.

Tako silno sam ga željela. Drhtavim i nemirnim rukama klizio mi je gore­dolje po leđima. Zastenjao je, a moja se srž zategnula. Povukao je pojas na mom ogrtaču, razvezao ga i rastvorio njegov prednji dio te me primio za gole bokove. Povukao mi je donju usnu, zario zube u nju, a potom je mazio jezikom. Jecala sam, željela sam više, usta su mi bila natečena i osjetljiva.

Bez obzira koliko blizu bili jedno drugome, nikada nije bilo dovoljno blizu. Gideon je objema rukama stisnuo moju guzu i povukao me na sebe, a njegov mi je nabrekli ud poput užarenog čelika palio trbuh kroz tanku svilu pidžame. Oslobodio mi je usnu i ponovno mi zaposjeo usta, ispunio me okusom svoje žudnje i pohote, jezik mu je bio poput baršunastog udarca bičem, užitak koji je ujedno i mučenje.

Tportal i nakladnička kuća Znanje čitateljima poklanja i drugi dio trilogije Crossfire, 'U tebi', koji je u prodaji od 12. travnja.