PODIŽE TEMPERATURU

Pročitajte opako vruć ulomak iz erotskog hit romana 'Tvoja'

23.08.2013 u 11:30

Bionic
Reading

Strastven i opsesivan odnos protagonista Eve i Gideona koji je opčinio čitatelje diljem svijeta nastavlja se u još uzbudljivijem nastavku 'Tvoja'

U trećem romanu serijala, odnos između Eve i Gideona dostiže novu razinu, a plamen strasti između njih dvoje sve je jači. Eva se razvija u snažnu i samouvjerenu ženu, a i Gideon se mijenja kao partner dostojan ove posebne heroine.

Serijal Crossfire američke spisateljice ljubavnih romana Sylvie Day jedan je od najuspješnijih serijala u žanru erotske fikcije ikada , a kod nas ga je objavila nakladnička kuća Znanje. Postavši u kratkom roku globalna književna senzacija, Crossfire je pokorio svjetsko izdavačko tržište. Prvi roman serijala Pred tobom objavljen u izdanju Znanja, najbrže je prodana knjiga u posljednjih deset godina u izdavačkoj kući Penguin Books, a drugi nastavak serijala U tebi se dva tjedna nakon objavljivanja paperback izdanja u Velikoj Britaniji našao na vodećoj poziciji Amazonovih Top 100 bestselera, ispred J. K. Rowling.

Ulomak iz knjige 'Tvoja', trećeg nastavka serijala Crossfire

Gideon Cross bio je nevjerojatno privlačan muškarac, toliko lijep da bi se ljudi zaustavljali i zurili u njega kada bi prolazio pokraj njih. Jednom sam ga smatrala bogom seksa, a on je svojim čestim — i oduševljenim — iskazima snage i izdržljivosti neprestano dokazivao da sam imala pravo, ali znala sam i da je samo običan čovjek od krvi i mesa. Poput mene, i on je bio slomljen.

Šanse da naša veza uspije bile su uistinu male.

Posegnula sam ispod njegove majice i našla ono što sam tražila — toplu, glatku kožu. Pod dlanovima sam osjetila napete i čvrste mišiće; tijelo mu je bilo zavodljivo i muževno umjetničko djelo. Oblizala sam mu usne i zubima zahvatila oblinu donje usne te je nježno
zagrizla. Gideon je zastenjao. Zvuk njegova užitka prostrujao je po meni poput milovanja.

'Diraj me.' Riječi su oblikovale naredbu, ali u glasu se čula molba.
'Diram te.'
Posegnuvši iza leđa uhvatio me za zapešće i povukao mi ruku ispred sebe. Besramno mi je u dlan gurnuo svoj penis i trljao se. Omotala sam prste oko nabreklog, dugog uda, a srce mi je brže zakucalo kada sam shvatila da ispod trenirke ne nosi bokserice.

Roman 'Tvoja' treći je dio hit serijala Crossfire

'Bože', dahnula sam. 'Tako me napaljuješ.'
Plave oči plamtećim su pogledom proučavale moje lice; obrazi su mu se zažarili, a lijepo oblikovane usne razdvojile. Nikada nije ni pokušao sakriti kako djelujem na njega, nikada se nije pretvarao da bolje kontrolira svoju reakciju na mene nego što ja kontroliram svoju na njega. Utoliko je njegova dominacija u spavaćoj sobi bila još uzbudljivija jer sam znala da je podjednako bespomoćan kada je u pitanju ta privlačnost između nas.

Stegnulo me u grudima. Još nisam mogla vjerovati da je moj, da ga mogu vidjeti ovakvog, tako razotkrivenog, gladnog i vraški seksipilnog... Gideon povuče moj ručnik i rastvori ga.

Naglo je udahnuo kada je ručnik pao na pod, a ja sam pred njim ostala stajati potpuno
naga. 'Ah, Eva.'

Glas mu je pulsirao od emocija, a mene je zapeklo u očima. Skinuo je majicu povukavši je preko glave i bacio je u stranu. Zatim je pružio ruke i oprezno zakoračio prema meni, odgađajući trenutak kada će se nam se naga koža dodirnuti.

Primio me za bokove i neumorno masirao prstima, a disanje mu je bilo oštro i ubrzano. Prvo sam ga dodirnula vrhovima dojki, uslijed čega mi je kroz cijelo tijelo naglo prostrujao snažan val uzbuđenja. Ostala sam bez daha. Čvrsto me stisnuo uza se, uz životinjski urlik, podigao me i unatraške odnio prema krevetu.

Bedrima sam lupila o madrac i spustila se na stražnjicu te se srušila na leđa kada se Gideon nadvio nad mene. Ovio mi je ruku oko leđa i trzajem me povukao prema gore, na sredinu kreveta, prije nego što je legao na mene. Usta su mu bila na mojoj dojci prije nego što sam se uopće snašla; usne su mu bile meke i tople dok me pohlepno sisao. Rukom mi je posesivno gnječio i zaobljavao nabrekle grudi.

'Bože, kako si mi nedostajala', prostenjao je.

Tportal i izdavačke kuća Znanje poklanjaju vam primjerke romana 'Tvoja', trećeg nastavka hit serijala Crossfire.