TOTALNO SEKSI

Pročitajte novi ulomak iz erotskog romana 'Pred tobom'

11.04.2013 u 11:51

Bionic
Reading

Kada se mlada pripravnica Eva Tramell i fascinantni magnat Gideon Cross sretnu u predvorju poslovnog tornja, oboje osjete trenutačnu i snažnu međusobnu privlačnost. No, kako Eva i Gideon imaju emocionalne ožiljke iz prošlosti, zdrava romantična veza potpuna im je nepoznanica. Upuštaju se u strastvenu seksualnu vezu koja vrlo brzo prerasta u obostranu tjelesnu i emocionalnu ovisnost. Dok u tom složenom odnosu istražuju vlastite granice, postaju jedno drugom svjetlo u tami...

Sylvia Day američka je spisateljica ljubavnih romana. Njezina trilogija Crossfire jedan je od najuspješnijih serijala u žanru erotske fikcije ikada. Postavši u kratkom roku globalna književna senzacija, Crossfire je pokorio svjetsko izdavačko tržište.

Prvi roman trilogije Pred tobom, objavljen u izdanju Znanja, najbrže je prodana knjiga u posljednjih deset godina u izdavačkoj kući Penguin Books, a autorica Sylvia Day zauzela je prvo mjesto na popisu Amazonovih najpopularnijih autora. U izdanju Znanja 12.travnja stiže i drugi dio te fascinantne trilogije - 'U tebi'.

Ulomak iz romana 'Pred tobom'

O, moj Bože… Vidjevši ga uživo — cijelog kada su mu hlače pale na pod — osjetila sam da su mi sinapse u mozgu pregorjele. Nigdje na njemu nije bilo ni grama suvišnog mesa, samo tvrdi, zategnuti mišići. Na trbuhu je imao fino oblikovane pločice i one superseksi mišiće na zdjelici u obliku slova V koje je Cary volio nazivati Apolonovim trokutom. Gideon nije depilirao prsa poput Caryja, ali njegovao ih je s istom pažnjom koju je posvećivao ostatku tijela. Bio je pravi iskonski mužjak, utjelovljenje svega za čime sam čeznula, o čemu sam maštala i onog što sam priželjkivala.

'Umrla sam i otišla u raj', rekla sam besramno zureći.
'Ti si još odjevena.' Nasrnuo je na moju odjeću i strgnuo mi razvezani top prije nego što sam uspjela udahnuti punim plućima. Svukla sam hlače i šutnula tenisice s nogu u takvoj žurbi da sam izgubila ravnotežu i srušila se na krevet. Jedva sam stigla uhvatiti zrak, a on je već bio na meni.

Valjali smo se po madracu spleteni u klupko. Gdje god me dodirnuo, na koži mi je ostavljao plamene tragove. Čist miris njegove kože oznojene od naporna vježbanja istovremeno je djelovao i kao afrodizijak i kao otrov, rasplamsavao je moju želju za njime sve dok
mi se nije učinilo da ću izgubiti razum.

'Tako si lijepa, Eva.' Jednu mi je dojku nježno obuhvatio dlanom, a zatim je moju bradavicu stavio u usta.

Kriknula sam osjetivši plamenu vrelinu i palucanje njegova jezika, a srž mi se stezala sa svakim nježnim usisom. Ruke su mi pohlepno klizile njegovom kožom mokrom od znoja, gladile je i štipale, tražile mjesta koja će ga navesti da zareži i zastenje. Ispreplela sam noge s njegovima i pokušala ga prevrnuti, ali bio je pretežak i presnažan za mene.

Podignuo je glavu i nasmiješio mi se s visine. 'Sada je moj red.'
Ono što sam u tom trenutku osjetila prema njemu, vidjevši taj osmijeh i toplinu u njegovim očima, bilo je tako snažno da je boljelo.

Prebrzo, pomislih. Prebrzo se zaljubljujem. 'Gideone…' Ljubio me duboko, ližući me posvuda po ustima na onaj svoj posebni način. Pomislila sam da bih mogla svršiti samo od poljupca ako dovoljno dugo potraje. Sve me na njemu izluđivalo, od toga kako izgleda i kakav ga je osjećaj dirati do onog kako me gleda i dodiruje.

Njegova pohlepa i nijeme naredbe koje upućuje mom tijelu, prodornost kojom me zadovoljava i zauzvrat prima zadovoljstvo probudila je u meni divlju zvijer. Provlačila sam prste kroz mokru svilu njegove kose. Kovrčave dlačice na njegovim grudima škakljale su me po ukrućenim bradavicama, a osjet njegova tijela čvrstog poput stijene uz moje bio je dovoljan da se ovlažim i pomamim za njim.

'Obožavam tvoje tijelo', šapnuo je spuštajući mi usne niz obraz sve do udubine u dnu vrata. Njegova mi je ruka milovala cijeli torzo, od grudi do bokova. 'Ne mogu ga se zasititi.'
'Nisi ga do sada baš nešto puno imao', zadirkivala sam ga.

'Mislim da ga se nikada neću zasititi.' Grickajući i lickajući me po ramenu, spustio se i zubima uhvatio drugu bradavicu. Povukao ju je pa mi je kratka, oštra bol izvila leđa uz jedva čujan krik. Nježnim sisanjem umirio je bolni pupoljak; zatim se poljupcima počeo spuštati
sve niže. 'Još nikada u životu nisam nešto ovako silno želio.'
'Pa, uzmi me onda!'

Tportal i nakladnička kuća Znanje čitateljima poklanja prvi dio trilogije Crossfire, 'Pred tobom', a drugi dio hit serijala Sylvije Day, 'U tebi' u prodaji će se naći 12. travnja.