TJEDAN MODE U MILANU

Priznajte, ove krpice sigurno želite u svom ormaru

23.09.2013 u 13:06

  • +32

Milano FW: Marni, Missoni, Salvatore Ferragamo, John Richmond

Izvor: Reuters / Autor: Reuters

Bionic
Reading

Pred sam kraj Tjedna mode u Milanu, jaka imena poput kuće Marni, Missonija, Salvatore Ferragama ili Johna Richmonda oduševila su publiku i kritiku

Kuća Marni ni ovaj put nije zaboravila na cvjetni uzorak koji je djelovao vrlo svježe na haljinama rezanim ispod koljena. Consuelo Castiglioni nikako nije minimalist što se posebno vidi u detaljima poput nakita, šilterica, cipela i torbi, a svi krojevi naglašavaju obline i ženstvenost.

Missoni je svoju ljubav prema igrama zig-zag, printu i šarenilu postavio na još jednu razinu više. Samo je jedan primjer suknja na preklop prepuna galebova i morskih dubina, a sve to uz visoko rezani topić presvučen čipkom. Njihovim kombinacijama možete se savršeno zaigrati i spajati naizgled nespojive komade u trendi look.

Ako vam je dosadan klasični poslovni stil, odaberite nešto iz kolekcije Salvatore Ferragamo. Hlače i sakoi na prugice imaju oštre linije, ali pokazuju malo više kože za one hrabrije, a kako bi se sve podsjetilo da će to nositi pametna i seksi žena, birajte suknju i hlače u jednom komadu. Nekoliko suknji i haljina zanimljivo je povezano kopčom na struku, baš poput nekih drugih detalja koji Ferragamo zasluženo razlikuju od drugih.