PUN POGODAK

Priyanka Chopra ne zna za pogreške: Senzacionalna i u jednostavnoj kombinaciji

02.06.2018 u 21:12

Bionic
Reading

Na stranicama modnih časopisa fotografije bivše Miss svijeta često se nađu. Lijepa 35-godišnja Indijka zbog svog je modnog izričaja postala omiljena mnogima, a nije pogriješila niti ovog puta, kada je u trendi dvobojnim trapericama visokog struka i cropanoj bijeloj košulji prošetala ulicama Los Angelesa

Ona je talentirana glumica s poprilično dugom listom celebrity prijatelja, među kojima je i vojvotkinja od Sussexa. Upravo je 35-godišnja Priyanka Chopra, bivša Miss svijeta, bila jedna od slavnih uzvanika na kraljevskom vjenčanju, a sada je glavna tema tabloida zbog navodne veze s deset godina mlađim glazbenikom Nickom Jonasom.

No, Priyanka se često nalazi i na modnim stranicama, što ni ne čudi kada se pogleda njezin modni stil. Niti jedna njena kombinacija ne može proći nezapaženo, pa je tako bilo i ovoga puta, kada je snimljena na ulicama Los Angelesa.

  • +9
Priyanka Chopra Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Za poslovni sastanak lijepa je Indijka odabrala neobične dvobojne traperice visokog struka, a njezine zamamne obline dodatno su došle do izražaja zahvaljujući cropanoj bijeloj košulji. Kosu je raspustila, na usne stavila crveni ruž, na oči trendi sunčane naočale i u prolazu se nasmiješila paparazzima.