BIVŠA MISS SVIJETA

Priyanka Chopra iskreno progovorila o estetskim zahvatima: 'Osjećala sam se uništeno i beznadno'

10.02.2021 u 11:16

Bionic
Reading

Nakon što je film 'White Tiger', u kojem tumači jednu od glavnih uloga, ovih dana premijerno prikazan na Netflixu, poznata bollywoodska zvijezda i bivša Miss svijeta Priyanka Chopra svoje vjerne obožavatelje odlučila je počastiti vlastitim memoarima naslova 'Unfinished' u kojima je iskreno progovorila na temu plastičnih operacija

U svojim novim memoarima, koji su svjetlo dana ugledali ovoga utorka, 38-godišnja bollywoodska ljepotica osvrnula se na vlastiti izgled uključujući estetsku operaciju nosa kojoj se podvrgnula kao tinejdžerica i kako se nakon nje osjećala 'uništeno i beznadno'.

Manje od godinu dana nakon što je 2000. godine ponijela titulu Miss svijeta, Chopra je legla na operacijski stol kako bi joj se kirurški uklonio polip iz nosne šupljine. Prema lječničkoj dokumentaciji koju je pribavio Entertainment Tonight; kirurg joj je slučajno 'obrijao' most na nosu, zbog čega se urušio i zvijezda je ostala 'užasnuta'.

'Svaki put kad bih se pogledala u zrcalo, osjećala sam se kao da me gleda stranac i nisam mislila da će se moje samopouzdanje ikada oporaviti', priznala je glumica dodajući kako su ju u to vrijeme novinari nazivali 'Plastična Chopra'.

  • +11
Priyanka Chopra Izvor: Profimedia / Autor: JA / Everett / Profimedia

Zahvaljujući tomu Chopri su otkazani brojni filmski angažmani uslijed medijskih prozivki na račun estetskog zahvata, a velika imena u filmskoj industriji su ju, kako sama kaže, poticala na više estetskih zahvata kako bi poboljšala svoju glumačku karijeru.

'Nakon nekoliko minuta razgovora, redatelj/producent rekao mi je da ustanem i prošetam za njega. To sam i učinila. Zurio je u mene dugo i snažno procjenjujući moj izgled, a zatim mi je predložio da povećam grudi, korigiram čeljust i podebljam stražnjicu. 'Ako želiš biti glumica, trebala bi popraviti svoje proporcije', rekao mi je predloživši sjajnog liječnika u LA-u koji bi mi mogao pomoći. Moj tadašnji menadžer složio se s njegovom procjenom', napisala je Chopra u odlomku svojih memoara objavljenom u britanskom The Independentu.

Kako nadalje otkriva, navedeni sastanak napustila je osjećajući se 'zapanjenom i malom', ali srećom nije poslušala njihove sugestije te se razišla s tadašnjim menadžerom.

Iako je od neslavne operacije nosa, kako sama kaže, imala nekoliko 'korektivnih operacija' kako bi ispravila izgled nosa, do danas je naučila voljeti svoj izgled.

'Kada bih izgledala kao druge klasične ljepotice ne bih se isticala i što je još važnije to ne bih bila ja. Danas kada se pogledam u ogledalo više se ne čudim. Pomirila sam se sa malo drugačijom slikom sebe. Ja sam poput svih žena koje se gledaju u ogledaju i misle kako bi trebale smršavjeti, no na kraju dana sam zadovoljna. Ovo je moje lice i moje tijelo. Ono može imati svoje nedostatke, no to sam ja', priznaje.