odbrojavanje je počelo

Priprema, pozor, vrući shopping u Replayu: ulovite popuste na cijelu ovosezonsku kolekciju

27.05.2022 u 13:10

Bionic
Reading

Svi smo već barem mislima na moru, godišnji odmori su pred nama i odbrojavanje je počelo

Kadrovi ljetnih outfita vam se u mislima izmjenjuju brže nego Reels na Instagramu? Uzbuđenje raste prije najvažnijeg šopinga koji nas uvodi u ljetne morske priče? U tom slučaju imamo sjajne vijesti za vas koja stiže iz omiljenog Replay-a jer do 31.svibnja traje vruće sniženje do čak 45% u svim Replay trgovinama te na web shopu- i to na cijelu ovosezonsku kolekciju proljeće/ljeto.

Replay Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Unatoč naglim vrućinama, moramo priznati da jedva čekamo obnoviti ljetne komade odjeće prije godišnjih odmora, a sama pomisao na more i brončani ten, naravno, uz odgovorno sunčanje, u nama budi modnu inspiraciju za odlične ljetne outfite.

Replay Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Za tople ljetne večeri tu elegantne kombinacije, a za savršenu fotografiju na špici negdje uz more, odaberite nešto od casual komada uz obvezan accessories koji će zapečatiti Vaš ljetni Instagram look.

  • +4
Replay Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Uz ovakve trendy komade, neće nedostajati inspiracije za dobar kadar. Stoga se slobodno krenite pripremati za početak ljeta i godišnji odmor uz sjajne cijene i bogati izbor odjeće. Kolekciju provjerite u najbližim Replay poslovnicama u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Zadru i Dubrovniku te online na Reverto web shopu.