NA KONJIČKOJ UTRCI

Princeza u crvenom: Kate Middleton sve je zadivila u haljini omiljenog brenda

23.06.2023 u 20:14

Bionic
Reading

Pretposljednji dan Festivala konjičkih utrka Royal Ascot, princeza od Walesa označila je u izdanju s potpisom omiljenog britanskog brenda

Otkako je u travnju 2011. godine stala pred oltar u zadivljujućoj vjenčanici brenda Alexander McQueen, britanska miljenica najprivrženija je upravo njegovom potpisu. Dokazala je to i izdanjem kreiranim za pretposljednji dan tradicionalne konjičke manifestacije Royal Ascot.

Njezinim posljednjim izdanjem tako je dominirala McQueenova grimizno crvena haljina A-kroja , s dubokim ali konzervativnim dekolteom i detaljem naglašenih ramena u duhu 80-ih.

  • +2
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: HENRY NICHOLLS / AFP / Profimedia

Identičnu nijansu crvene istaknula je i šeširom dizajnera Philipa Treacyja, dok je cjelokupno izdanje obogatila parom upečatljivih zlatnih naušnica s potpisom brenda Sézane kakve je već imala priliku nositi.

U kraljevskoj povorci, Kate Middleton i princu Williamu u drugoj kočiji pridružili su se princeza Beatrice (34) i njezin suprug Edoardo Mapelli Mozzi (39).

Četvorka je stigla u drugoj kočiji u povorci koja je pratila kralja Charlesa i kraljicu Camillu s vojvodom i vojvotkinjom od Devonshirea.