RUŠI GRANICE

Princeza Charlene odjenula najuže hlače ikad i istaknula duge vitke noge

06.04.2024 u 12:16

Princeza Charlene

Izvor: Profimedia / Autor: Vinaj - Pool Crystal / Starface / Profimedia

Bionic
Reading

Princeza Charlene inače je bila modna 'ziherašica', a u posljednje se vrijeme češće igra svojim modnim odabirima. Supruga princa Alberta sinoć se pojavila u kombinaciji kakvu si mnoge članice kraljevske obitelji baš i ne bi dopustile, no Charlene je spremna rušiti granice

Proljeće donosi promjene u monegašku kraljevsku obitelj, posebice kad je u pitanju stil princeze Charlene. Osim što je nedavno predstavila novu šiškama osvježenu frizuru, Charlene je, kako se čini, malo prelistala modne časopise i portale te u garderobu ubacila i pokoji komad koji izlazi iz uobičajenog protokola odijevanja.

Na tradicionalnom Balu ruža održanom u Monte Carlu Charlene je zablistala u šljokicama i kombinezonu V izreza, a upečatljiv outfit odabrala je i za otvaranje restorana Amazonico na 'Place du Casino'.

Iako članice kraljevske obitelji nemaju običaj nositi skinny jeans, Charlene je učinila baš to te odjenula hlače koje graniče s tajicama. Tako je Charlene plijenila pozornost u uskim crnim kožnim hlačama koje su istaknule njezine duge i zbog plivanja istrenirane noge, a dodatno ih je izdužila i odabirom crnih salonki sa špic završetkom.

Uz uske hlače, Charlene je nosila elegantnu bluzu s mašnom i crnu torbicu bezvremenskog izgleda, a kako bi sve djelovalo još više chic, Charlene se zaogrnula oversized crnim sakoom.

Na otvaranju se, kao i obično, držala supruga koji je u noćni izlazak stigao s nikad šarenijom kravatom.

  • +6
Princeza Charlene Izvor: Profimedia / Autor: OLIVIER HUITEL / CRYSTAL PICTURES / CRYSTAL PICTURES / PROFIMEDIA