luksuzni chic

Princeza Charlene ima dobitnu zimsku kombinaciju: Savršene hlače i sako koji se nosi godinama

24.11.2023 u 11:01

  • +4

Princeza Charlene

Izvor: Profimedia / Autor: OLIVIER HUITEL / CRYSTAL PICTURES / CRYSTAL

Bionic
Reading

Princ Albert II i princeza Charlene od Monaka otvorili su novi Café de Paris, legendarni restoran u Monte Carlu, a tom prilikom monegaška princeza je očekivano privukla pažnju luksuznim stajlingom

Kada je riječ o modi, monegaška princeza Charlene redom bira stajlinge koji odišu elegancijom i bezvremenskim duhom. Duge haljine, luksuzni kaputi, minimalističke torbe i vrhunski chic sakoi s potpisom nekih od najluksuznijih brendova čine njezinu garderobu. Nerijetko zablista u kakvom Akrisovom dizajnu, no ovog puta izbor je ipak pao na rasprostranjeniji Burberry i Louis Vuitton.

U sivim, vunenim hlačama ravnog kroja s potpisom Louisa Vuttona kao savršenim dodatkom zimskoj garderobi te Burberryjevom vunenom sako jaknom dvostrukog kopčanja s remenom u struku bila je oličenje zimske mode u duhu tihog luksuza.

Tamne i zagasite boje, posebno popularne zimi, prevladavale su i na modnim dodacima – chic Louis Vuitton salonkama srednje visokih potpetica te malom ručnom torbicom iste dizajnerske kuće.

  • +8
Krojene hlače Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Ovim stajlingom monegaška princeza, koja je u posljednje vrijeme servirala neka od svojih najboljih izdanja, pokazala je da klasični i bezvremenski krojevi predstavljaju doista vrijedan dodatak garderobi, a da je modna klasika itekako chic.

osmijeh na licu

U društvu supruga: Princezu Charlene dugo nismo vidjeli tako dobro raspoloženu

Pogledaj galeriju

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'