IZVUČEN DOBITNik

Dobitnik nagradnog natječaja 'Pridružite se nagradnom natječaju i osigurajte si skijanje već sad!'

15.11.2018 u 13:31

Bionic
Reading

Austrijska turistička zajednica, Ski Amade i tportal opet daruju čitatelje! Ovaj put nagrada je još primamljivija!

Austrijska turistička zajednica, Ski Amade i tportal udružili su snage još jednom te čitateljima tportala daruju 4 noći u hotelu s 4 **** za dvije osobe s polupansionom u jednoj od regija Ski Amade. No kako bi uživanje u prekrasnoj skijaškoj regiji Ski Amade bilo još bolje darujemo vam i Ski pass za dvije osobe za sva četiri dana boravka.

Skijaška regija Ski Amade nalazi se na području Salzburga i Štajarske te se sastoji od 28 skijaških područja i gradova. 5 regija koje čine Ski Amade regiju su Salzburger Sportwelt, Schladming Dachstein, Gastein, Hochkönig Ski Area, i Grossarltar.

Jutro ćete započeti s doručkom na vrhu, sa snowbikeom po stazama, okrjepom u kolibi s, kažu, najboljim noklicama sa sirom na svijetu. S posve osobnim kulinarskim savjetima šefa kuhinje u džepu i puni dojmova, navečer ćete se u krevetu pitati – 'jesam li danas stvarno letio preko slapa? ' Skroz moguće, jer tako sada izgledaju dani u Ski amadé. Sve skupa fino je upakirano i profesionalno vođeno, tako da će male ekskluzivne grupe doživjeti mnoge čarobne WOW-trenutke, servirane kao na pladnju. Jednostavno uživajte, zabavite se i sakupite uspomene za čitav život.

S brojnim programima koji uključuju boravak u prirodi, relaksaciju, sport i zabavu, uživanje u skijanju postaje još bolje.

Kako bi upravo vi postali sretni dobitnik 4 noći u polupansionu sa ski passom potrebno je prijaviti se do 22.11.2018. Pravila nagradnog natječaja pročitajte ovdje.

Dobitnik 4 noći u hotelu s 4 **** za dvije osobe s polupansionom u jednoj od regija Ski Amade i Ski pass-a za dvije osobe za sva četiri dana boravka je Doroteja Dakić, Zaprešić.