ELIN I IVICA KOSTELIĆ

Preživjeli su aferu i sada uživaju u najljepšoj čaroliji

06.11.2014 u 07:00

Bionic
Reading

Ivica Kostelić i Elin Arnarsdottir upoznali su se prije osam godina na skijalištu, jer i ona se bavila natjecateljskim skijanjem. Topla plavokosa Islanđanka svojom je pristupačnošću nakon Ivice odmah osvojila i ostatak obitelji Kostelić

Lijepu Elin često se moglo vidjeti u društvu Ivičine majke Marice i sestre Janice, s kojom se ubrzo sprijateljila. Zbog ljubavi je napustila rodno mjesto, ali i skijašku karijeru, te se nije libila javno reći da su Gračani njezin dom. 'Ovdje sam kod kuće', rekla je svojedobno Elin, a već godinama stanuje kod Kostelićevih u kući podno Sljemena.

Njihovu ljubavnu priču nakratko je poljuljala medijska afera iz 2011, kada se domaći i strani tisak raspisao o navodnoj Ivičinoj aferi s Riječankom Majom Škufcom. Naime Ivica je tada puno vremena provodio u Rijeci, u kojoj je bio na rehabilitaciji nakon operacije koljena. Kostelić i Škufca snimljeni su ispred hotela Terme Selce, a potom i ispred njezinog stana.

'Maja i ja poznajemo se još otprije nekoliko godina, a navode nekih medija nemam namjeru ni potrebu komentirati. Trenutačno sam usredotočen na rehabilitaciju nakon operacije koljena i nalazim se u Austriji. Sa mnom na glečeru Molltaler je i moja djevojka Elin, a ona me često prati, ovisno o svojim obavezama', rekao je tada Ivica demantirajući vezu s plavokosom Riječankom, bivšom voditeljicom i pjevačicom.


Početkom ove godine Elin i Ivica s javnosti su podijelili sretnu vijest. 'Sretan sam. Ženim se i veselim se proširenju obitelji', rekao je Ivica te otkrio da je njegova lijepa odabranica u prvom tromjesečju trudnoće. Krenuli su zatim u pripremu vjenčanja te kupovinu prstena, a vjenčali su se 24. svibnja u crkvi Svetog Marka u Zagrebu. Ivičina sestra Janica dobila je čast biti trudnoj mladenki vjenčana kuma, a Ivici je kum bio skijaš Natko Zrnčić Dim. Među 150 uzvanika na vjenčanju su bila i brojna poznata lica, poput Antonije Blaće i Hrvoja Brlečića, glumice Zdenke Herščak, skijaša Ozrena Mullera te nekadašnjeg skijaša Vladimira Jakopčeka.

U prvim danima braka sretni par uživao je u pripremama za prinovu. 'Rodija se sin. Osjećam se sretno', pohvalio se naš najtrofejniji skijaš kojega je sretna vijest zatekla tijekom nove skijaške sezone u Austriji. Ivica je ipak stigao doći po svoje dvije najvažnije osobe na svijetu u rodilište u zagrebačku Petrovu bolnicu, ali zbog poslovnih je obaveza već napustio Zagreb. No Elin je došla majka Regina te će novopečenoj mladoj majci biti najveća pomoć do prosinca, kada bi se Ivica trebao vratiti u Zagreb, u kojemu će s novonastalom obitelji uživati u blagdanskoj čaroliji, i kada će njihov sin Ivan prvi put proslaviti Božić.