BIVŠA GA ODBILA

Prevareni Lothar htio se vratiti Marijani Kostić

21.07.2010 u 13:21

Bionic
Reading

Bivši nogometaš Lothar Matthäus, koji je doživio šok kada je ugledao fotografije svoje supruge Liliane kako se ljubi s drugim muškarcem na jahti, poželio se vratiti bivšoj supruzi Marijani Kostić

Lothar nije dugo čekao nakon što ga je supruga prevarila pa je nazvao svoju bivšu suprugu Marijanu Kostić, piše Alo. Podsjećamo, njegova je supruga Liliana kazala da ide raditi na Sardiniju, a na kraju je završila u klinču sdrugim, što nije promaklo medijima.

Nakon što je njemački Bild ekskluzivno objavio fotografije njegove četvrte i još uvijek aktualne supruge kako se ljubi s nepoznatim muškarcem, bivši nogometaš nije čekao niti trenutka već odmah nazvao svoju bivšu suprugu.

Lothar joj je objasnio što mu se dogodilo, a navodno je i tražio Mirjanu da mu se vrati, na što ona nije pristala.

'Lothar je očajan zbog svega što se događa i što mu se smije javnost. Odmah je nazvao Marijanu u koju ima povjerenja i pitao je, nemoćan, što da radi. Pažljivo je saslušao njene savjete, a onda joj diskretno predložio da još jednom razmisli o njihovoj vezi, na što mu je lijepa Vojvođanka odgovorila: 'Pa kako da budemo zajedno kada te volim kao brata', te dodala da od njihovog pomirenja neće biti ništa', prenosi srbijanski magazin Alo.

'Žao mi je zbog svega što se trenutno događa Lotharu, ali to je bilo donekle očekivano jer je njihov brak već neko vrijeme u krizi. Drago mi je što sam s bivšim suprugom uspjela uspostaviti tako dobar odnos i slobodno mogu reći da smo nakon ljubavi ostali kao brat i sestra. Zaista, između nas ne postoji više osim prijateljstva, tako da nema govora o obnavljanju našeg braka', rekla je Marijana.

'Kada su se pojavile sporne fotografije ispričao mi je što se događa i tražio savjet jer ima povjerenja u mene. Nadam se da će prebroditi tu krizu, kao i da će se sve to dobro završiti', naglašava Matthäusova bivša supruga.